Russland skal presentere ny lett jagerfly på MAKS 2021

- Annonse -

MAKS 2021 Russian Armaments Exhibition, som vil bli holdt fra 20. til 25. juli i nærheten av Moskva, vil etter all sannsynlighet se utseendet til et nytt russisk kampfly som vil være, ifølge TASS-byrået, den utpekte konkurrenten til den amerikanske F35A. Industrikonsernet Rostec, som samler blant andre designkontorene Mig og Sukhoi, har til hensikt å gjøre inntrykk ved denne anledningen, spesielt på den internasjonale scenen, og til og med gi ut en spesielt vellykket, men gåtefull ertevideo med flere potensielle kunder i selskapet : India, Vietnam, De forente arabiske emirater, og til og med Argentina, fire land som Moskva hadde startet diskusjoner med, spesielt angående Mig-35 eller en mulig ny neste generasjons lett jagerfly.

I følge den samme artikkelen, som siterer Oleg Panteleyev, administrerende direktør for Aviaport Aviation News Agency, ville det nye flyet være et lett jagerfly ment å komme fullfør utvalget av russiske fly ved siden av Su-57 som allerede opptar det tunge segmentet, og som ville være utstyrt med avansert stealth på flere frekvensbånd, et høyt skyvekraft-til-vekt-forhold og en betydelig nyttelastkapasitet i lasterommet og under vingene. Ifølge ham vil de rundt 120 delegasjonene som representerer 65 land som skal delta i MAKS 2021-showet utvilsomt bli betatt av den nye enheten.

https://youtu.be/u-OZZKnjhRI
Rostec-salgsfremmende erte for presentasjonen av det fremtidige kampflyet på MAKS 2021

LOGO meta forsvar 70 Forsvarsnyheter | Jagerfly | Konstruksjon av militære fly

Resten av denne artikkelen er kun for abonnenter

- Annonse -

den Klassiske abonnementer gi tilgang til
alle artikler uten reklame, fra €1,99.


Nyhetsbrev påmelding

Registrer deg for Meta-Defense nyhetsbrev å motta
siste moteartikler daglig eller ukentlig

- Annonse -

For videre

SOSIALE NETTVERK

Siste artikler