Den amerikanske hæren vil eksperimentere med 107 nye teknologier under Convergence 2021 -prosjektet

I likhet med US Navy og US Air Force utvikler den amerikanske hæren samtidig flere hundre forsknings- og utviklingsprogrammer med ofte svært ulike ambisjoner og tidsplaner. Og i likhet med sine motparter, må den validere sine samarbeidsevner i anvendelse av den nye Joint All-Domain Command and Control-doktrinen, eller JADC2, som styrer den strategiske og taktiske utviklingen av amerikanske militæroperasjoner i årene og tiårene som kommer. For dette har hun siden i fjor organisert hver høst en stor øvelse, kalt "Project Convergence", ment nettopp for å validere samarbeidsevnene til noen av programmene, samt å evaluere deres operasjonelle merverdi på slagmarken.

Den første opusen, Convergence 2020, fant sted fra 11. august til 1. september 2020 i Yuma, Arizona, og hadde bare begrensede ambisjoner, delvis på grunn av helsekrisen knyttet til Covid19 som rammet USA United. 500 soldater og sivile evaluerte i løpet av 3 uker samarbeidsevnen til visse nøkkelsystemer, som droner, nye artillerisystemer, robot-rekognosering eller bruk av kunstig intelligens. Resultatene, som varierte fra klar suksess til åpenbar fiasko avhengig av området, ble analysert i et år av ingeniører og teknikere fra den amerikanske hæren og dets industrielle tjenesteleverandører, for å løse problemene man har møtt, men også for å tillate en utvidelse av testskalaen under den andre iterasjonen, Convergence 2021.

IVAS USARMY Defense News | Artilleri | Militær forsyningskjede
Som i 2020, vil IVAS infanteri augmented reality-systemet være gjenstand for et dedikert scenario under Convergence 2021-øvelsen.

Dette vil finne sted fra 12. oktober til 10. november 2021, og vil være spredt over flere nettsteder, og ikke bare én. I tillegg, utover de flere tusen soldatene og de 107 teknologiske programmene til den amerikanske hæren som skal delta i øvelsen, vil personell og utstyr fra US Air Force, US Navy, US Marine Corps og US Space Force også delta i testene, i et første forsøk på å gi substans til JADC2-doktrinen, selv på en begrenset måte. Totalt vil 7.000 personell delta i øvelsen, inkludert 900 som utelukkende er dedikert til å samle informasjon, 10 ganger flere enn i forrige versjon. I tillegg vil dette være mye mer ambisiøst, ikke bare begrenset til den enkle eksperimenteringen med å koble systemer, ved å bruke et stort antall av disse nye samarbeidsteknologiene for å svare på 7 forskjellige scenarier, mot bare 3 i 2020.


Det er 75 % av denne artikkelen igjen å lese. Abonner for å få tilgang til den!

Logo Metadefense 93x93 2 Actualités Défense | Artillerie | Chaine logistique militaire

den Klassiske abonnementer gi tilgang til
artikler i sin fulle versjonog uten reklame,
fra 1,99 €.


For videre

SOSIALE NETTVERK

Siste artikler