Beijing styrker kapasiteten til sine flybaser mot Taiwan

De siste ukene har kinesisk presse, spesielt de engelsktalende nyhetssidene kontrollert av Beijing, mangedoblet mer eller mindre direkte og detaljerte trusler mot øya Taiwan og dens myndigheter presentert som «løsrivelse». Selv om det bør tillegges liten betydning til de krigførende lederartikkelen og forverrede stillinger på Globaltimes.cn, er situasjonen ganske annerledes med informasjon som tyder på at Beijing hadde påtatt seg store arbeider på de 3 militære flyplassene som vender mot Taiwanpasset, for å øke deres operasjonelle, mottaks- og forsvarsevne betydelig. Faktisk, ifølge nyere satellittobservasjoner, Longtian, Huian og Zhangzhou flyplasser, alle tre som ligger mellom 135 og 250 nautiske mil fra Taipei, har sett at infrastrukturen deres har utviklet seg betydelig de siste månedene.

Dermed plasserte Longtian flybase 135 nautiske mil fra den taiwanske hovedstaden, dvs. 7 minutters flytur, så hovedtaksebanen utvidet og utvidet, for å kunne fungere som nødrullebane dersom hovedrullebanen på 2500 meter skulle bli skadet. I tillegg er det bygget to store parkeringsarealer som gjør at flyplassen kan øke volumet av fly den kan ta betraktelig, men også for større fly. I tillegg ble det bygget 5 bunkere i nærheten av rullebanen, som kunne brukes til å lagre ammunisjon, reservedeler eller til flyvedlikehold. Mens flybasen hadde en mottakskapasitet på rundt 30 til 40 fly til nå, kan den nå om nødvendig distribuere mer enn 90 fly i umiddelbar nærhet av Taiwan, noe som tillater rotasjonsenheter.

plaaf J10 News Defense | Jagerfly | Luftvern
en J-10 vil ta bare 7 minutter å dekke avstanden mellom Longtian Air Base og Taiwans hovedstad Taipei, noe som lar kinesiske luftstyrker utføre raske rotasjoner av fly over øya for å nøytralisere forsvaret og støtte offensivene til sine egne styrker.

Det er 75 % av denne artikkelen igjen å lese. Abonner for å få tilgang til den!

Logo Metadefense 93x93 2 Actualités Défense | Aviation de chasse | Défense antiaérienne

den Klassiske abonnementer gi tilgang til
artikler i sin fulle versjonog uten reklame,
fra 1,99 €.


For videre

SOSIALE NETTVERK

Siste artikler