Belgia vil bestille 9 155 mm CAESAR-våpen fra franske Nexter

Hvis Brussels valg av F-35A som erstatning for F-16-flyene hadde skapt mange reaksjoner i Frankrike, selv om Rafale ikke hadde blitt offisielt presentert i konkurransen, hadde de belgiske myndighetene likevel godt vist sitt engasjement til fordel for et strategisk partnerskap med Frankrike, gjennom av CAMO-kontrakten i 2018 som involverer 442 VBMR Griffon og EBRC Jaguar pansrede kjøretøyer med tricolor faktura, samt i 2019 til French Naval Group og til dens belgiske partner ECA design og produksjon av 6 ny generasjon minekrigsfartøy. De belgiske hærene vil også motta annet utstyr designet av franskmennene, lastebilen utstyrt med et artillerisystem bedre kjent under akronymet CAESAR.


Det er 75 % av denne artikkelen igjen å lese. Abonner for å få tilgang til den!

Metadefense Logo 93x93 2 Artilleri | Belgia | Bygging av pansrede kjøretøy

den Klassiske abonnementer gi tilgang til
artikler i sin fulle versjonog uten reklame,
fra 1,99 €.


For videre

SOSIALE NETTVERK

Siste artikler