Den amerikanske marinen tilbyr 3 alternativer for fremtiden til sin marinestyrke

I mange år har den amerikanske marinens konstruksjonsplanlegging vært kaotisk, for å si det mildt, med påfølgende planer og mål divergerende, noen ganger til og med motstridende. Emnet er også gjenstand for voldsom motstand mellom republikanske senatorer og representanter, tilhengere av en massiv flåte, og deres demokratiske kolleger som ønsker å holde forsvarsbudsjettet under kontroll. I tillegg til de til tider fantasifulle ambisjonene som er presentert de siste årene, og de mange stridighetene mellom Pentagon og amerikanske parlamentarikere, spesielt når det gjelder tilbaketrekking av visse bygninger, var det derfor nødvendig for den amerikanske marinen å presentere en sammenhengende og rimelig marineplanleggingsstrategi, for å forutse og holde under kontroll økningen i makten til marinestyrkene i visse land, spesielt Kina og Russland. Og planen presentert denne uken av US Navy General Staff svarer på dette behovet, samtidig som det passer inn i den spesielle konteksten for balansen mellom politiske krefter i USA.

Planen som presenteres er faktisk ikke basert på en, men på 3 hypoteser, tilby amerikanske lovgivere muligheten til effektivt å arbitrere innenfor en gitt ramme retningene til denne marinestrategien, så vel som amerikanske ambisjoner på dette området, og dermed konfrontere dem, på en bestemt måte, med sitt eget ansvar, utover partipolitiske og sterile holdninger som har hindret denne innsatsen i årevis. De to første hypotesene er basert på en konstant budsjettinnsats uten en betydelig økning i føderale investeringer i skipsbygging utover kompensasjon for inflasjon, det er sant en viktig parameter de siste årene over Atlanterhavet. Den tredje hypotesen er basert på økt innsats på dette området, med en total budsjettøkning på 75 milliarder dollar mellom 2025 og 2045. Disse planene gjelder kun skip med mannskap, strategien tar sikte på å utstyre den amerikanske marinen med 89 til 149 autonome skip innen 2045 være uavhengig av denne innsatsen.

burke class destroyer Forsvarsanalyse | Militære marinekonstruksjoner | Marinedroner
Med pensjonering av Ticonderoga-krysserne innen 2027, og i påvente av de nye DDG(x) destroyerne, vil DDG51 Arleigh Burkes være de eneste store overflatestridende i den amerikanske marinen i flere år

De to første hypotesene foreslår en relativt enkel avveining, siden den første er avhengig av et større antall store kampskip til skade for det generelle formatet til den amerikanske marinen, mens den andre foreslår en reduksjon i antallet av disse store skipene. å finansiere flere mellomstore skip og angripe ubåter. Den første hypotesen foreslår således, for 2045, en flåte bestående av 10 atomhangarskip, 75 destroyere, 44 fregatter og LCS, 55 atomangrepsubåter, 47 amfibieskip, 46 logistikkskip og 29 støtteskip. I den andre hypotesen blir flåten omstokket med 10 hangarskip (-), 70 destroyere (-5), 49 fregatter og LCS (+5), 60 atomangrepsubåter (+5), 40 amfibieskip (-7) , 51 logistikkskip (+5) og 29 støtteskip, samt en første nye atomcruisermissilubåt, for totalt 322 skip sammenlignet med 318 i hypotese 1. Faktisk favoriserer den første hypotesen ildkraft, en destroyer som bærer to ganger like mange missiler som en fregatt og en atomangrepsubåt til sammen, men et lavere styrkefordelingspotensial, mens det andre foreslår større distribusjonskapasitet, men mindre ildkraft.


Det er 75 % av denne artikkelen igjen å lese. Abonner for å få tilgang til den!

Logo Metadefense 93x93 2 Analyses Défense | Constructions Navales militaires | Drones navals

den Klassiske abonnementer gi tilgang til
artikler i sin fulle versjonog uten reklame,
fra 1,99 €.


For videre

3 Kommentarer

Kommentarer er stengt.

SOSIALE NETTVERK

Siste artikler