De ytterligere 45 milliarder dollar som ble bevilget av den amerikanske kongressen til de væpnede styrker vil oppveie inflasjon og støtte til Ukraina

Etter hvert som trusselen fra Russland og Kina ble stadig mer presserende, flyttet den amerikanske kongressen til å øke budsjettet tildelt de amerikanske væpnede styrkene for regnskapsåret 2023 med 45 milliarder dollar utover 803 milliarder dollar som ble bedt om av Det hvite hus. Denne økningen er nå registrert av Senatet og Representantenes hus, og Pentagon vil faktisk ha 847 milliarder dollar i budsjettet for 2023. Til syvende og sist bare kompensasjon for å håndtere den svært høye inflasjonen i landet, men også for å fylle opp lagrene av våpen og fremfor alt av ammunisjon, som har vært mye redusert av amerikansk støtte til Ukraina i kampen mot Russland.


Det er 75 % av denne artikkelen igjen å lese. Abonner for å få tilgang til den!

Metadefense Logo 93x93 2 Forsvarsanalyse | Forsvarets budsjetter og forsvarsinnsats | Brukt forsvarsutstyr

den Klassiske abonnementer gi tilgang til
artikler i sin fulle versjonog uten reklame,
fra 1,99 €.


For videre

SOSIALE NETTVERK

Siste artikler