Den nye rekrutteringspolitikken til de indiske hærene genererer mange protester

Arvinger til en britisk tradisjon, de indiske væpnede styrkene er helt profesjonelle, og indiske soldater signerer generelt en svært langsiktig kontrakt ved verving, opptil 17 år for de lavere gradene. For Modi-regjeringen virket denne situasjonen problematisk, siden det var et spørsmål om å opprettholde en styrke på 1,4 millioner profesjonelle soldater, hvis lønnsliste fortsetter å øke mens levestandarden øker i landet. I likhet med de profesjonelle vestlige væpnede styrkene har New Delhi derfor besluttet å implementere en ny rekrutteringspolitikk for sine væpnede styrker, med en innledende 4-års kontrakt som tilbys unge rekrutter, og en kontraktsforlengelse for bare en fjerdedel soldater som har nådd slutten av denne, for å sette opp en effektiv alders- og rangeringspyramide, men fremfor alt for å forynge arbeidsstyrken og redusere vekten av hærens lønnsliste betydelig.


Det er 75 % av denne artikkelen igjen å lese. Abonner for å få tilgang til den!

Logo Metadefense 93x93 2 Analyses Défense | Communication institutionnelle défense | Conflit Indo-Pakistanais

den Klassiske abonnementer gi tilgang til
artikler i sin fulle versjonog uten reklame,
fra 1,99 €.


For videre

1 KOMMENTAR

Kommentarer er stengt.

SOSIALE NETTVERK

Siste artikler