Australia ønsker å kutte anskaffelsen av kampvogner med infanteri med en tredjedel

Lansert av Canberra i 2018, hadde LAND 400 fase 3-programmet som mål å erstatte M113-ene i tjeneste med de australske væpnede styrkene med 450 nye generasjons infanterikampkjøretøyer for en planlagt investering på 18 til 21 milliarder australske dollar, eller mellom 12 og 14 milliarder € . Han er nå imot to modeller, KF41 Lynx foreslått av Rheinmetall Defense Australia, og Redback AS21 fra sørkoreanske Hanwha, etter elimineringen av Ajax og CV-90 i 2019. ifølge informasjon innhentet av det økonomiske nettstedet Financial Review, ser det ut til at Canberra er i ferd med å redusere sine ambisjoner rundt dette programmet, til kun å sikte på en ordre på 300 eksemplarer, en tredjedel mindre enn de 450 som opprinnelig var planlagt, for å holde seg innenfor den planlagte budsjettrammen, og ikke true gjennomføringen av andre kritiske forsvarsprogrammer for Australia, mens prognosebudsjettet for 450 IFV-er nå har nådd 27 milliarder dollar. Dermed vil en slik reduksjon i volum gjøre det mulig å gå tilbake til det opprinnelige budsjettområdet, spesielt siden landet har lansert nye programmer de siste årene.


Det er 75 % av denne artikkelen igjen å lese. Abonner for å få tilgang til den!

den Klassiske abonnementer gi tilgang til
artikler i sin fulle versjonog uten reklame.

Meta-Defense feirer 5-årsjubileum!

LOGO metaforsvar 114 analyserer forsvar | Australia | Forsvarets budsjetter og forsvarsinnsats

- 20% på ditt Classic- eller Premium-abonnement, med kode Metanniv24Inntil Kun 21. mai !

Tilbudet gjelder fra 10. til 21. mai for online-abonnement på et nytt Classic eller Premium, års- eller ukentlig abonnement på Meta-Defense-nettstedet.


For videre

1 KOMMENTAR

Kommentarer er stengt.

SOSIALE NETTVERK

Siste artikler