Den amerikanske hæren presenterer sine 6 prioriteringer for å møte den kinesiske og russiske utfordringen i 2030

Inntil nylig stolte den amerikanske hæren på to pilarer for å forberede seg på fremtidige militære utfordringer. På den ene siden var den fullt ut involvert i Joint All-Domain Command-and-Control, eller JADCC, doktrine, ment å tillate økt interoperabilitet mellom enhetene, men også med andre amerikanske hærer som US Air Force eller USA Marinen, så vel som med sine allierte. På den annen side var hun under forrige mandat engasjert i utviklingen av en superprogram kalt BIG-6, med henvisning til det berømte BIG 5-superprogrammet på begynnelsen av 70-tallet, som spesielt fødte Patriot-systemet, Bradley-infanteriet og UH-60 Black Hawk-helikopteret. Hvis involvering i JADCC-doktrinen forblir en prioritet, har krigen i Ukraina så vel som spenningene rundt Taiwan gradvis henvist BIG 6 til glemselen, erstattet av en klynge programmer kalt 35 Signaturer, prioriterte programmer for modernisering av en rekke utstyr som er arvet for det meste fra den kalde krigen, spesielt de som tilhørte BIG 5. Faktum er fortsatt at en strategisk akse manglet for å tilpasse disse anstrengelsene rundt presise og tidsmessige kvalitative mål. Det er nettopp dette Christine Wormuth har gjort, sekretæren for hæren, under en konferanse gitt på Fort Benning som en del av Maneuver Warfighter Conference.

En ting er sikkert, lærdommen fra krigen i Ukraina har åpenbart i stor grad blitt tatt hensyn til i denne strategien som er basert på kvalitative mål som skal nås innen 2030, det vil si når Army People's Liberation, dens marine og dens luftstyrker , vil ha makten som kreves for å muligens gjennomføre militære aksjoner mot Taiwan. Det er 6 av disse målene, alt fra etterretning til kommando, fra ildkraft til stealth, og fra koordinering til logistikk, og gir effektivt global sammenheng til innsatsen som den amerikanske hæren må gjøre for å svare på utfordringene. Kinesere i Stillehavet , samt den russiske utfordringen i Europa.

PLA Drill analyserer forsvar | Militær logistikkkjede | MBT kampvogner
For å takle midlene som er tilgjengelige for People's Liberation Army i begynnelsen av det neste tiåret, må den amerikanske hæren grundig revurdere sine doktriner og sine midler.

For det første må den amerikanske hæren ha mer omfattende, mer effektive og tettere etterretnings- og observasjonsevner, slik at den hele tiden kan observere bevegelsene til sine motstandere, sammensetningen av styrkene og midlene de har til rådighet. . Denne søylen vil være basert på flere programmer som tar sikte på å gi den amerikanske hæren multidomene observasjonsmidler over hele det visuelle og elektromagnetiske spekteret, på alle nivåer, men også med midler til å analysere dataene som produseres og konverteres til informasjon som kan brukes av amerikansk militær. Denne komponenten viste sin effektivitet i sammenheng med det høyintensive engasjementet i Ukraina, etter å ha spilt en rolle som vi ser for oss å være avgjørende i ukrainsk motstand i møte med den meget overlegne ildkraften til de russiske hærene.


Det er 75 % av denne artikkelen igjen å lese. Abonner for å få tilgang til den!

den Klassiske abonnementer gi tilgang til
artikler i sin fulle versjonog uten reklame.

Meta-Defense feirer 5-årsjubileum!

LOGO metaforsvar 114 analyserer forsvar | Militær logistikkkjede | MBT kampvogner

- 20% på ditt Classic- eller Premium-abonnement, med kode Metanniv24Inntil Kun 21. mai !

Tilbudet gjelder fra 10. til 21. mai for online-abonnement på et nytt Classic eller Premium, års- eller ukentlig abonnement på Meta-Defense-nettstedet.


For videre

1 KOMMENTAR

  1. […] er å forberede seg på de militære utfordringene som kommer. På den ene siden var den fullt ut involvert i Joint All-Domain Command-and-Control, eller JADCC, doktrinen, ment å tillate økt interoperabilitet mellom enhetene, men også med andre amerikanske hærer som US Air Force. den amerikanske marinen, så vel som med dens allierte. På den annen side var det, under det forrige mandatet, engasjert i utviklingen av et superprogram kalt BIG-6, med henvisning til det berømte BIG 5-superprogrammet på begynnelsen av 70-tallet, som fødte spesielt Patriot-systemet , Bradley infanteri kampvogn eller UH-60 Black Hawk helikopter. Hvis involvering i JADCC-doktrinen forblir en prioritet, har krigen i Ukraina så vel som spenningene rundt Taiwan gradvis henvist BIG 6 til glemselen, erstattet av en klynge av programmer kalt 35 signaturer, prioriterte programmer for modernisering av mange [... ]

Kommentarer er stengt.

SOSIALE NETTVERK

Siste artikler