US Space Force ønsker å integrere flåten av kommersielle satellitter i sitt tjenestetilbud til de væpnede styrkene

- Annonse -

I tilfelle konflikt, spesielt en større konflikt, kan de amerikanske hærene stole på visse lovbestemmelser for å øke sine respektive flåter, og dermed møte økende behov, spesielt når det gjelder logistikk. Dette er tilfellet for US Air Force, som har avtaler og prosedyrer med store amerikanske flyselskaper, disse utgjør en kommersiell økningsreserve som kan mobiliseres etter behov. Et lignende system, selv om det er mye mindre omfattende, eksisterer for den amerikanske marinen. Det er ved å hente inspirasjon fra disse enhetene at den nyopprettede amerikanske romstyrken har til hensikt å stole på den enorme flåten av amerikanske kommersielle satellitter, for å forsterke, utvide eller til og med supplere eksisterende amerikanske militærsatellitter eller de som nå er utplassert. I alle fall er det meningen. uttalelser fra oberst Richard Kniseley, leder av det splitter nye kommersielle romkontoret, på Space Symposium som nylig ble holdt i Colorado Spring.


LOGO metaforsvar 70 Institusjonelt kommunikasjonsforsvar | Russisk-ukrainsk konflikt | Forsvarskontrakter og anbudsutlysninger

Resten av denne artikkelen er kun for abonnenter

den Klassiske abonnementer gi tilgang til
alle artikler uten reklame, fra €1,99.


Nyhetsbrev påmelding

Registrer deg for Meta-Defense nyhetsbrev å motta
siste moteartikler daglig eller ukentlig

- Annonse -

For videre

SOSIALE NETTVERK

Siste artikler