Ny bestilling på Switchblade 300 ammunisjon til de franske hærene

Vi kan si hva vi vil om krigen i Ukraina, men det er ingen tvil om at den vil ha flyttet linjene betraktelig i Europa, og i Frankrike spesielt, med hensyn til en viss programmatisk konservatisme og operasjon av Hærene. Og mange kapasitetssvakheter som har vært diskutert i mange år av Think Tanks og i den spesialiserte franske forsvarspressen, blir nå forfremmet til rangering av stor oppkjøpsprioritet av departementet for væpnede styrker. Dette er tilfellet for luftvernsystemer og spesielt SHORAD (Short Range Air Defense) evner for landstyrker, elektronisk krigføringsevne og undertrykkelse av jagerflyforsvar, samt behovet for å erstatte og utvide langdistanseangrepsevnen av artilleri. Dette er også tilfellet for fremveksten av en ny type ammunisjon, lurende ammunisjon, noen ganger feilaktig referert til som "kamikaze-droner".


Det er 75 % av denne artikkelen igjen å lese. Abonner for å få tilgang til den!

Metadefense-logo 93x93 2 Russisk-ukrainsk konflikt | USA | Våpeneksport

den Klassiske abonnementer gi tilgang til
artikler i sin fulle versjonog uten reklame,
fra 1,99 €.


For videre

SOSIALE NETTVERK

Siste artikler