Ukrainsk luftforsvarsbegavelse ville være kritisk

En av de største overraskelsene fra konflikten i Ukraina vil utvilsomt ha vært de russiske luftstyrkenes manglende evne, til tross for at tusen jagerfly og jagerbombefly har satt på linje, til å oppnå overlegenhet i luften over Ukraina, laget av et smart og svært effektivt nettverk av S-300, Buk og andre Osa-luftvern over hele territoriet av den ukrainske generalstaben. Ikke bare vil de forebyggende angrepene som ble utført 24. februar 2022 ikke i det minste ha halshugget midlene som er tilgjengelige for ukrainerne, men etter et år med krig har de russiske luftstyrkene fortsatt ikke klart å eliminere denne trusselen, og tvunget dem til mer ofte å bruke svært kostbar og sjelden stand-off ammunisjon for å nå sine mål i Ukraina.


Det er 75 % av denne artikkelen igjen å lese. Abonner for å få tilgang til den!

Logo Metadefense 93x93 2 Aviation de chasse | Conflit Russo-Ukrainien | Défense antiaérienne

den Klassiske abonnementer gi tilgang til
artikler i sin fulle versjonog uten reklame,
fra 1,99 €.


For videre

SOSIALE NETTVERK

Siste artikler