Marine Corps og den amerikanske marinen kolliderer om størrelsen på den amerikanske amfibieflåten

Med rette betraktet som en eliteenhet i de amerikanske styrkene, er US Marine Corps avhengig av en rekke spesifikke evner dedikert til autonom gjennomføring av aero-amfibiske oppdrag. Korpset har således, utover infanteriet og angrepsstyrkene, egne pansrede kjøretøy, egne artillerisystemer, eget luftvernforsvar, samt en luftflåte som består av mer enn 350 F/A-18 E/F , F-35B og AV-8B kampfly, nesten 700 CH-53, AH-1, UH-1 og MV-22B helikoptre samt flere hundre droner. På den annen side er transport av marinesoldater og utstyret deres levert av US Navy-skip, ved hjelp av Veps og Amerika klasse LHD/A og LPDs San Antonio og Whidbey Island, som bærer en autonom amfibisk ekspedisjonsstyrke utpekt Marine ekspedisjonsenhet eller MEU, orientert mot angrepet med 2300 marinesoldater ombord på 3 store amfibiske skip.


Det er 75 % av denne artikkelen igjen å lese. Abonner for å få tilgang til den!

Metadefense Logo 93x93 2 Amfibisk angrep | Militær sjøkonstruksjon | FORENTE STATER

den Klassiske abonnementer gi tilgang til
artikler i sin fulle versjonog uten reklame,
fra 1,99 €.


For videre

1 KOMMENTAR

Kommentarer er stengt.

SOSIALE NETTVERK

Siste artikler