Pakistan Navy tar sine to siste kinesiske Type 054A/P fregatter i besittelse

- Annonse -

Pakistan har lenge vært støttet av USA og er i dag en av Folkerepublikken Kinas nærmeste allierte, og den viktigste internasjonale kunden til sin forsvarsindustri. Slik har Islamabad de siste årene bestilt 300 VT-4 kampvogner fra Beijing (pluss en opsjon på 160 ekstra eksempler) hvis levering skal begynne i år, men også 236 x 155 mm kanoner på PCL-181 lastebil som J-10C jagerfly, mens de to landene samarbeider om design og produksjon av JF-17 torden lett jagerfly.

Dette er også tilfelle for den pakistanske marinen, som i 2015 bestilte 8 AIP Type 039A anaerobe fremdriftsubåter som utgjør Hangor-klassen, og leveringen av disse vil begynne i 2025, og nylig, i 2018, 4 antikrigsfregatter.Ubåt Type 054A /P (P for Pakistan), hvorav de to første enhetene ble levert i 2021 og 2022, og de to siste skipene som nå utgjør Tughril-klassen, har nettopp blitt levert til den under en seremoni som ble holdt denne onsdagen kl. Hudong Zhonghu verft i Shanghai.


LOGO metaforsvar 70 Militære marinekonstruksjoner | Våpeneksport | Flash-forsvar

75 % av denne artikkelen gjenstår å lese,
Abonner for å få tilgang til det!

- Annonse -

den Klassiske abonnementer gi tilgang til
artikler i sin fulle versjonog uten reklame,
fra 6,90 €.


Nyhetsbrev påmelding

Registrer deg for Meta-Defense nyhetsbrev å motta
siste moteartikler daglig eller ukentlig

- Annonse -

For videre

SOSIALE NETTVERK

Siste artikler