Den kanadiske flyprodusenten Bombardier posisjonerer seg mot Boeings P-8A Poseidon for å erstatte RCAFs CP-140M Aurora

I slutten av mars kunngjorde Ottawa at de hadde sendt en forespørsel om informasjon til American Foreign Military Sales, med tanke på å anskaffe 16 P-8A Poseidon maritime patruljefly fra flyprodusenten Boeing for å erstatte 15 CP-140M Aurora som leverer disse oppdragene samt elektronisk etterretning innen Royal Canadian Air Force. Pressemeldingen utstedt av kanadiske myndigheter spesifiserte at P-8A i dag var det flyet som var best i stand til å utføre oppdragene som kreves i dette området for de kanadiske luftstyrkene, spesielt siden det allerede er valgt ut av 4 av de 5 medlemslandene i 5 øyne og av mange andre NATO-styrker. For å oppsummere den kanadiske pressemeldingen, er Poseidon til dags dato ikke den beste enheten for å utføre dette oppdraget, den er fremfor alt, faktisk, den eneste.


Det er 75 % av denne artikkelen igjen å lese. Abonner for å få tilgang til den!

Metadefense Logo 93x93 2 Maritime Patrol Aviation | Canada | Konstruksjon av militære fly

den Klassiske abonnementer gi tilgang til
artikler i sin fulle versjonog uten reklame,
fra 1,99 €.


For videre

SOSIALE NETTVERK

Siste artikler