Polen forhandler om anskaffelse av svenske Saab tidlig varslingsfly

Som vi vet har Polen i flere år forpliktet seg til å bygge en formidabel konvensjonell landmilitær makt, med 6 mekaniserte divisjoner og innretting av blant annet 1250 moderne tunge stridsvogner, 1600 kampvogner for infanteri, 700 155 mm selvgående kanoner eller til og med 500 flere rakettkastere. Det ser ut til at Warszawa også har ambisjon om å utstyre seg med et ledende luftvåpen, gjennom anskaffelse av 32 F-35A jagerfly, 48 FA-50 lette jagerfly og ved å åpne diskusjoner med Seoul angående 'mulig deltakelse i KF-21 Boramae-programmet.


Det er 75 % av denne artikkelen igjen å lese. Abonner for å få tilgang til den!

Metadefense Logo 93x93 2 Awacs og elektronisk krigføring | Konstruksjon av militære fly | Forsvarskontrakter og anbudsutlysninger

den Klassiske abonnementer gi tilgang til
artikler i sin fulle versjonog uten reklame,
fra 1,99 €.


For videre

2 Kommentarer

Kommentarer er stengt.

SOSIALE NETTVERK

Siste artikler