Iran tester nytt MRBM Kheibar mellomdistanse ballistisk missil som svar på israelske angrepstrusler

Iranske myndigheter presenterte et nytt mellomdistanse ballistisk missil MRBM kalt Kheibar som er i stand til å nå israelsk territorium, mens den jødiske staten nok en gang erklærte seg beredt til å angripe iranske atomanlegg om nødvendig.

For to dager siden, som reaksjon på nylige avsløringer om byggingen av et nytt atomanlegg i Teheran, den israelske forsvarsministeren, Yoav Gallant gjorde en ny referanse, indirekte, til mulige israelske forebyggende angrep mot Iran og dets kjernefysiske evner, mot et bakteppe av mislykkede internasjonale forhandlinger for å få Teheran til å forlate anrikningen av uran utover landets sivile behov.

I flere år nå har det israelske luftvåpenet Kheil HaAvir, tog å gjennomføre langdistanseangrep, og dermed kunne angripe, via droner og kampfly, iranske steder, inkludert å ha utviklet ekstra stridsvogner for deres F-35i-fly som ikke forringer, eller snarere bare litt, stealth av flyet.

F 35I topp Militær maktbalanse | Flash Defense | Forebyggende angrep
Den israelske F35i Adir kan bære eksterne falltanker designet for ikke å forringe stealth for betydelig

Det er 75 % av denne artikkelen igjen å lese. Abonner for å få tilgang til den!

Metadefense Logo 93x93 2 Militær maktbalanse | Flash Defense | Forebyggende angrep

den Klassiske abonnementer gi tilgang til
artikler i sin fulle versjonog uten reklame,
fra 1,99 €.


For videre

3 Kommentarer

Kommentarer er stengt.

SOSIALE NETTVERK

Siste artikler