Etter en utmattende Wargame-sesjon ønsker amerikanske parlamentarikere å preposisjonere våpen i Taiwan

Amerikanske parlamentarikere revurderte sine holdninger til militær støtte til Taiwan etter en krigsspillsesjon

Opprettet i januar 2023, har Representantenes huskomité for konkurranse mellom USA og det kinesiske kommunistpartiet, ofte referert til som "Kina-komiteen", som oppgave å undersøke de økonomiske, politiske og strategiske handlingene til det kinesiske kommunistpartiet internasjonalt og i USA, og foreslå tiltak for å svare. En av de mest brennende sakene denne komiteen står overfor, sammensatt av 13 demokratiske representanter og 11 republikanske representanter, er ingen ringere enn den økende trusselen som Beijing utgjør for dens taiwanske allierte.

For å ta det fulle mål av hva en åpen konflikt mellom USA og Kina rundt den autonome øya siden 1947 ville være, lot Kinakomiteen sine medlemmer delta i en krigsspill-sesjon for bare en måned siden. Som vi allerede har rapportert, var det gjenstand for en reell bevissthet fra amerikanske parlamentarikere, ikke bare angående risikoen for utvidelse av konflikten, men også angående de store tapene og de tallrike ødeleggelsene som en slik konflikt ville forårsake.

Det er faktisk ingen overraskelse at Kina-komiteen noen uker senere foreslo flere tiltak som tar sikte på å øke det avskrekkende potensialet i den taiwanske og amerikanske holdningen mot Beijing betydelig.

Ansiktene til amerikanske parlamentarikere under wargaming-sesjonen i Pacific-teatret viser intensiteten til den levde opplevelsen
Ansiktene til amerikanske parlamentarikere under krigsspilløkten i Stillehavsteatret viser intensiteten av opplevelsen som ble levd

Innenfor rammen av loven som styrer 2024-budsjettet til Pentagon, Kina-komiteen kom med 10 anbefalinger hovedsakelig rettet mot dette målet, inkludert en økt innsats for å akselerere levering av rundt 19 milliarder dollar i militært utstyr bestilt av Taipei, men også styrking i antall og spredning av amerikanske styrker utplassert i Stillehavsteatret. I tillegg anbefalte han å gi Taiwan prioritet status i levering av våpen, samt å øke militærhjelpen med 500 millioner dollar gitt av Washington til Taipei.


Det er 75 % av denne artikkelen igjen å lese. Abonner for å få tilgang til den!

Logo Metadefense 93x93 2 Utplassering av styrker - Gjenforsikring | Militær logistikkkjede | Forsvarskontrakter og anbudsutlysninger

den Klassiske abonnementer gi tilgang til
artikler i sin fulle versjonog uten reklame,
fra 1,99 €.


For videre

2 Kommentarer

Kommentarer er stengt.

SOSIALE NETTVERK

Siste artikler