Setter Ukraina sammen en banebrytende brigade for sin kommende offensiv?

I flere uker nå har mange vestlige kommentatorer ventet på lanseringen av den berømte ukrainske vårens motoffensiv mot det russiske systemet. Dette har imidlertid en tendens til å være lenge på vei. Og Janes analyse- og informasjonstjeneste kan ha satt fingeren på årsakene til denne forsinkelsen. Faktisk kunngjorde nettstedet i korte trekk at det hadde innhentet viss informasjon om dette emnet under International Defense and Security Technology Fair (IDET) 2023, som fant sted for noen dager siden i Brno, Republikken Tsjekkia.

I følge denne informasjonen, ville den ukrainske generalstaben vente til de 50 CV90 infanterikampkjøretøyene, de ti stridsvognene Leopard 2A5 og dusin Archer artillerisystemer som tilbys av Sverige er operative for å utløse denne offensiven. Og for å legge til at Sverige ville ha trent 3000 til 5000 ukrainske soldater, eller styrken til en brigade, for å implementere dette utstyret. Faktisk ville en brigade som ble konstituert på denne måten faktisk utgjøre en svært effektiv brytestyrke for å bryte gjennom de russiske forsvarslinjene, og tillate andre enheter, mindre tungt utstyrt og beskyttet, å utnytte bruddet skapt ved manøver. .

Archer sverige e1685546432661 Artilleri | MBT kampvogner | Russisk-ukrainsk konflikt
Stockholm kunngjorde at de hadde tilbudt Kyiv mellom 8 og 12 Archer 155 mm artillerisystemer

Det er 75 % av denne artikkelen igjen å lese. Abonner for å få tilgang til den!

Metadefense Logo 93x93 2 Artilleri | MBT kampvogner | Russisk-ukrainsk konflikt

den Klassiske abonnementer gi tilgang til
artikler i sin fulle versjonog uten reklame,
fra 1,99 €.


For videre

1 KOMMENTAR

Kommentarer er stengt.

SOSIALE NETTVERK

Siste artikler