Den sveitsiske hæren er bekymret for deres evne til å opprettholde arbeidsstyrken

Den sveitsiske hæren er på mange måter manges beundring, og har vært det i mange år. Med en befolkning på bare 8 millioner innbyggere, og bare 3.600 profesjonelle soldater, kan den faktisk mobilisere i løpet av få dager 8.000 soldater, og 35.000 mann av en teoretisk arbeidsstyrke på 140.000 mann, ifølge DEVA (Army Development) planen. trådte i kraft i 2014.

I tillegg er den bemerkelsesverdig utstyrt for et land av denne størrelsen, for eksempel 134 stridsvogner Leopard 2A4 moderniserte, 190 CV90 infanteri kampvogner, 924 Piranha pansrede kjøretøy samt 36 kampfly (i dag F5 og F-18, i morgen F-35A) og 25 Cougar og Super Puma manøverhelikoptre, til tross for et redusert budsjett på 5 milliarder sveitsiske franc representerer bare 0,7 % av landets BNP, som må bringes til 1 % innen 2035 etter Russlands invasjon av Ukraina.

Basert på prinsippet om en militshær, er den sveitsiske hæren basert på obligatorisk militærtjeneste for menn i alderen 18 til 34 år, fordelt på innledende trening på 4 måneder, etterfulgt av perioder på 3 uker hvert år med utplassering. når 245 dagers tjeneste eller 34 år.

Utover det forblir personalet tilgjengelig i tilfelle et angrep, selv om de ikke lenger er pålagt å utføre sin årlige oppdatering. Offiserer må på sin side tjene lenger ettersom graden deres øker.

Den sveitsiske hæren har bestilt 36 F-35A for å erstatte F-5 og F-18 som fortsatt er i tjeneste i dag.
Den sveitsiske hæren har bestilt 36 F-35A for å erstatte F-5 og F-18 som fortsatt er i tjeneste i dag.

Til tross for denne flere hundre år gamle mekanismen som har sikret landets sikkerhet, står den sveitsiske hæren i dag overfor betydelige vanskeligheter med å opprettholde sin styrke. Faktisk, hvert år, i løpet av den første treningsperioden, bestemmer opptil 7000 vernepliktige seg for å vende seg til siviltjeneste, i stedet for å bli med i hærene.

Faktisk, hvert år mister den 2000 ekstra soldater til sin teoretiske styrke, mens den samtidig står overfor betydelige driftsvansker.


Det er 75 % av denne artikkelen igjen å lese. Abonner for å få tilgang til den!

Logo Metadefense 93x93 2 Forsvarspolitikk | Flash Defense | Offentlig mening

den Klassiske abonnementer gi tilgang til
artikler i sin fulle versjonog uten reklame,
fra 1,99 €.


For videre

2 Kommentarer

  1. […] Faktisk avhenger effektiviteten til F-35 mye mindre av besetningens krydder enn for andre fly, noe som er ment å forenkle prosedyrene og til og med kravene for rekruttering, opplæring og opplæring av mannskaper, samtidig som det forbedrer operativ drift. evner. Dette argumentet har særlig rammet Sveits, et land hvis forsvar har betydelige vanskeligheter med å opprettholde treningsnivået til lagene. […]

Kommentarer er stengt.

SOSIALE NETTVERK

Siste artikler