Etter den amerikanske marinen tyr amerikanske marinesoldater til å lete etter ammunisjon til stillehavsteatret

For bare noen dager siden den amerikanske marinen annonserte en rekordordre på 1 milliard dollar for å anskaffe lurende ammunisjon, noen ganger feilaktig kalt kamikaze-droner, som en del av et program merket med hemmelighetsstempel. For den amerikanske marinen innebærer dette å utstyre seg med langdistansemidler som er i stand til å svare på utviklingen innen tilgangsnektelse, med stadig mer effektive luftvern- og skipsvernbatterier, mobile og diskrete, noe som gjør luft- og marineangrep mye vanskeligere. og risikabelt.

Det er klart at de samme årsakene fører til de samme konsekvensene. Faktisk er det nå US Marines Corps tur til å kunngjøre sin intensjon om å implementere en enorm flåte av vandrende ammunisjon som er i stand til å utvikle seg i svermer som en del av sin Force Design 2030-reorganisering, med sikte på å tilpasse sin struktur og sin doktrine til moderne distribuerte forpliktelser , spesielt i Stillehavsteatret som i dag konsentrerer all oppmerksomheten til generalstaben.

Marine Corps F35B i vertikal landing e1686066909840 Brennende ammunisjon | Forsvarsanalyse | Artilleri

Mer presist, i forkant av Joint-All Domain Command and Control-doktrinen som representerer bærebjelken i den pågående utviklingen i de amerikanske hærene, stoler US Marines Corps nå på Expeditionary Advanced Base Operations (EABO), en anslått kapasitet som har alle måter å nekte tilgang og skrive å kontrollere et maritimt, luft- og landrom, samtidig som det har en tilstrekkelig lett struktur til å opprettholde en viss mobilitet.

Uansett, i tillegg til middels og lang rekkevidde anti-fly, anti-missil, anti-skip og artillerisystemer, samt luftkapasiteter levert av vertikal start og landing F-35B jagerfly eller korte og Osprey, King Hingst-, Viper- og Venom-helikoptre, korpset ønsker nå å utstyre seg med langdistanse ammunisjonssystemer, designet for å utvikle seg i en sverm, for å forsterke eller til og med supplere kapasiteten til artilleriet og dets luftfart.

Ammunisjonen som for tiden testes av USMC kan treffe mål på 100 km, med sikte på å bringe denne rekkevidden til flere hundre kilometer i årene som kommer. Fremfor alt ønsker korpset å utstyre seg med ammunisjon som er økonomisk og rask å produsere, og relativt enkel å implementere, for å kunne øke sin ildkraft betydelig på en stram tidsplan, uten å skade andre utstyrsprogrammer på et budsjett som allerede er under press.

Abrams US Marines Corps brenner ammunisjon | Forsvarsanalyse | Artilleri
I 2019 kunngjorde US Marines Corps at de ville forlate sine tunge tankenheter for å gå tilbake til sitt primære oppdrag, amfibisk angrep.

Det er 75 % av denne artikkelen igjen å lese. Abonner for å få tilgang til den!

Logo Metadefense 93x93 2 Munition rodeuse | Analyses Défense | Artillerie

den Klassiske abonnementer gi tilgang til
artikler i sin fulle versjonog uten reklame,
fra 1,99 €.


For videre

SOSIALE NETTVERK

Siste artikler