Etter Italia og Tyskland, vil Royal Navy også utstyre seg med "Super destroyere"?

I mars 2019, da Meta-defense fortsatt var relativt "grønt", publiserte vi en artikkel med tittelen " Bør kryssere bygges igjen for den franske marinen?". Dette fremhevet den sannsynlige returen av store, tunge overflateskip av typen cruiser.

Gjennom sin konsentrerte ildkraft når det gjelder både anti-skip og anti-luftfartøy, samt landbaserte angrep, representerer disse skipene en ideell komplementær offensiv evne til ubåter og hangarskip, spesielt for å eliminere moderne forsvarssystemer. nektelse av tilgang, mens utgjør kraftige eskorter for store skip som hangarskip og store amfibiefartøyer, spesielt i møte med metningsangrep.

siden da, ting endret seg raskt. Med innføringen av nye store overflatefartøyer som de kinesiske Type 055 tunge destroyerne, men også med økningen i kapasiteten til Arleigh Burke Flight III eller Sejong le grand destroyerne, returnerer krysseren, selv om den ikke er det. har ikke navnet, har blitt vidt etablert i mange store verdensflåter, inkludert i Europa.

En effet, fremtidige italienske DDx tunge destroyere, men også i mindre grad, de 10.000 180 tyske tunge fregattene i MKSXNUMX-programmet, passer til denne klassifiseringen.

Hvis det for øyeblikket ikke er kunngjort noe program av denne typen i Frankrike, ser det ut til at Royal Navy på andre siden av kanalen også har en tendens til å vende seg til denne typen skip for å erstatte sine destroyere Type 45 antiluftskyts fra Daring klasse.

Ifølge det britiske nettstedet Ukdefencejournal.org.uk som publiserte dette bildet (i hovedillustrasjonen) er arbeidet rundt den fremtidige klassen av destroyere, som det ser ut til å bli betegnet som Type 83, kun på nivå med forberedende studier.

Men under en marinekonferanse ga Royal Navy ut et illustrativt bilde for denne nye klassen, og skipet ser ut til å ha alle egenskapene til en tung destroyer, eller til og med en cruiser.

Type 055 Nanchang overflateflåte | Militære marinekonstruksjoner | Nektelse av tilgang
Kina har tatt i bruk de første 3 Nachang-klassen Type 8 tunge destroyerne på 055 år. Hver bygning har 112 vertikale siloer som implementerer HQ-9 overflate-til-luft missiler, YJ-18 og YJ-21 anti-skip missiler og CJ-10 kryssermissiler.

Det er 75 % av denne artikkelen igjen å lese. Abonner for å få tilgang til den!

Metadefense Logo 93x93 2 Surface Fleet | Militær sjøkonstruksjon | Nektelse av tilgang

den Klassiske abonnementer gi tilgang til
artikler i sin fulle versjonog uten reklame,
fra 1,99 €.


For videre

2 Kommentarer

Kommentarer er stengt.

SOSIALE NETTVERK

Siste artikler