Mer enn halvparten av amerikanske forsvarsindustrielle programmer er utenfor skjema, finner GAO-rapporten

Hvert år, som nå har blitt en tradisjon, rapporten fra Government Accountability Office om amerikanske forsvarsindustrielle programmer, slutter aldri å flyte blekk, enten det er digitalt eller ikke.

Utover tilfellet med F-35 Lightning II-jagerflyet, som i seg selv ville rettferdiggjøre en rapport ettersom temaene til bekymring og spørsmål har vært mange i nesten et tiår, har mange andre programmer som pågår for de amerikanske hærene blitt trukket frem. år, spesielt for ikke å overholde planlagte tidsfrister.

Og med god grunn! I følge GAO respekterer i dag mer enn halvparten av amerikanske forsvarsindustriprogrammer ikke den planlagte tidsplanen, noe som selvfølgelig fører til operasjonelle risikoer, men også betydelige ekstrakostnader for Pentagon, som ikke bare skal støtte utviklingen fra et budsjettmessig synspunkt, men som også noen ganger må implementere vente- eller erstatningsløsninger, ofte raskt og til en høy pris.

Også i år ble dette problemet identifisert som et stort handikap for den amerikanske innsatsen for å modernisere sine styrker. Og flere programmer har blitt spesielt utpekt som ansvarlige eller symptomatiske for denne bekymringsfulle situasjonen.

F35A USAF Industrial Fabric Defense BITD | Artilleri | Trenings- og angrepsfly
F-35-programmet er fortsatt stor bekymring i GAO-rapporten

Det mangler ikke på eksempler på at programmer har annonsert ytterligere forsinkelser over Atlanterhavet de siste månedene. Foruten F-35 som nok en gang såe standard Block IV slip med flere månederden KC-46A Pegasus har også indikert nye overholdelsesfrister å møte behovene til US Air Force, mens treningsflyet T-7A ble utsatt i to år på grunn av flere utviklingsvansker, spesielt når det gjelder mannskapsevakueringssystemet.


Det er 75 % av denne artikkelen igjen å lese. Abonner for å få tilgang til den!

den Klassiske abonnementer gi tilgang til
artikler i sin fulle versjonog uten reklame.

Meta-Defense feirer 5-årsjubileum!

LOGO meta forsvar 114 Industriell stoff Defense BITD | Artilleri | Trenings- og angrepsfly

- 20% på ditt Classic- eller Premium-abonnement, med koden Metanniv24

Tilbudet gjelder fra 10. til 20. mai for online-abonnement på et nytt Classic eller Premium, års- eller ukentlig abonnement på Meta-Defense-nettstedet.


For videre

SOSIALE NETTVERK

Siste artikler