Det amerikanske flyvåpenet ønsker flere tankskip og E-7 Wedgetails til Pacific-teatret

Flåtene av tankskip og E-7 Wedgetails til US Air Force vil være avgjørende mot Kina, ifølge konklusjonene fra den siste Red Flag-øvelsen, som ble holdt fra 17. juli til 4. august på Nellis-basen.

Fra slutten av andre verdenskrig til nylig, representerte ikke stillehavsteatret, og dets begrensninger, et stort problem for de amerikanske hærene. Fokusert først på konfrontasjon med den sovjetiske blokken i Europa og Sørøst-Asia, deretter engasjert i middels til lav intensitet kriger i Midtøsten, mistet de gradvis gevinstene fra Stillehavskampanjen mot det japanske imperiet.

I løpet av de siste årene, over en spesielt kort periode, har spenningene som Kina står overfor, spesielt rundt øya Taiwan, gjenopplivet behovet for å måtte engasjere seg og påtvinge seg dette teateret, i møte med en raskt fremadstormende motstander. , Folkets Frigjøringshæren.

Faktisk har mange nye programmer skreddersydd for Stillehavet, dets vidstrakthet og dets begrensninger, dukket opp de siste årene over Atlanterhavet, for de fire amerikanske hærene. Dette er tilfelle M10 Booker lett tankAv ERCA artilleriprogram og brukshelikoptre Bell V-280 Valor fra FLRAA-programmet for den amerikanske hæren.

Den amerikanske marinen på sin side, utvikler raskt sin flåte av atomangrepsubåter å øke fra 45 skip til mer enn 60 innen 2040, og gjør betydelige anstrengelser for å utvide sin marineluftkomponent, sin overflateflåte, sin logistikkflåte samt å skape en robotflåte.

D 16 Kina e1654010972211 Flash Defense | Tankskip for fly | Awacs og elektronisk krigføring
Kinesisk luftkraft er i rask utvikling, både i kvantitet og kvalitet, med nye høyytelsesfly som J-16

US Marine Corps, under ledelse av general David Berger, dens stabssjef fra 2019 til 2023, har dypt forandret strukturen sin for å gå tilbake til sitt primære oppdrag, det amfibiske angrepet, og gitt avkall på passasjen til sine tunge stridsvogner og en stor del av artilleriet.

Den største utfordringen fremover med å tilpasse seg dette teateret vil imidlertid utvilsomt bekymre det amerikanske luftvåpenet. Sistnevnte må faktisk samtidig møte avstandsbegrensningene som er iboende i Stillehavet, mens de vurderer trusselen mot sine flybaser av kinesiske ballistiske missiler og kryssermissiler, som sannsynligvis vil presse dem utover radiusen til flyene til enhetene.


Det er 75 % av denne artikkelen igjen å lese. Abonner for å få tilgang til den!

Metadefense Logo 93x93 2 Flash Defense | Tankfly | Awacs og elektronisk krigføring

den Klassiske abonnementer gi tilgang til
artikler i sin fulle versjonog uten reklame,
fra 1,99 €.


For videre

SOSIALE NETTVERK

Siste artikler