Med Replicator satser Pentagon på amerikansk innovasjon mot de kinesiske massene

Sjeldne er de gangene amerikanske politiske myndigheter beskriver Kina og People's Liberation Army ved navn som en direkte militær motstander av USA. Dette er imidlertid nøyaktig hva Kathleen Hicks, viseforsvarsministeren, nettopp har gjort under den offentlige presentasjonen av et nytt program ment å gi de amerikanske hærene fordelen over PLA i begge år gamle, og kalt "Replicator".

Det er i anledningen intervensjon før National Defense Industrial Association, at sekretær Hicks presenterte dette programmet, hvis navn virker rett ut av Stargate-serien.

Dette tar sikte på å stole på eksisterende amerikansk teknologi for å designe og produsere, på svært kort sikt, en massiv forsyning av droner som oppfyller enkle spesifikasjoner: "økonomisk, forbrukbar og tallrik", for å utløse spranget fremover amerikanske styrker mot All-Domain-doktrinen av samarbeidsengasjement.

Konkret vil Replicator-programmet ha som mål å designe, og produsere i svært store serier, en familie av lette droner som er i stand til å utføre en rekke spesialiserte oppgaver, enten det er rekognosering eller kommunikasjon, inkludert utpeking av mål, alt på en sammenkoblet og enhetlig måte i en felles arkitektur .

Det er derfor et spørsmål, i henhold til denne tilnærmingen, om å utforme den laveste felles teknologiske nevneren, som vil tillate de amerikanske hærene å kompensere for den ugunstige numeriske styrkebalansen som dukker opp mot People's Liberation Army, og dette på en veldig stram måte. rutetabell, siden de er ventet i styrkene innen to år.

Presentasjon av Replicator-programmet av Kathleen Hicks, viseforsvarsministeren, under hennes tale til National Defense Industrial Association.
Presentasjon av Replicator-programmet av Kathleen Hicks, viseforsvarsminister, under sin tale til Forsvarets industriforening.

For øyeblikket presenteres programmet fortsatt på en relativt vag måte. Imidlertid kan vi anta at den tar sikte på å produsere en familie av lette droner, som de som brukes i stort antall i Ukraina av begge leirene, som er i stand til å bære spesialiserte "oppdragsmoduler".

Dronen(e) kan deretter transformeres, om nødvendig, til et rekognoseringssystem som er i stand til å utpeke et mål med en laser, der, for å blokkere, eller videresende, kommunikasjon, og til og med treffe mål ved å forvandle til ammunisjonsfisker.

Denne tilnærmingen gjør det spesielt mulig å forenkle utformingen av systemene for å produsere dem i gigantiske serier, og dermed oppnå meget konkurransedyktige priser og tidsfrister. I tillegg, ved å utvikle hele familien på en koordinert og sentralisert måte, er det også mulig å designe det programmerte applikasjonsgrensesnittet (API) for å utvide funksjonaliteten, både når det gjelder maskinvare og programvare, med oppdragsmodulene.


Det er 75 % av denne artikkelen igjen å lese. Abonner for å få tilgang til den!

den Klassiske abonnementer gi tilgang til
artikler i sin fulle versjonog uten reklame.

Meta-Defense feirer 5-årsjubileum!

LOGO meta defense 114 Flash Defense | Kampdroner | Militære droner og robotikk

- 20% på ditt Classic- eller Premium-abonnement, med koden Metanniv24

Tilbudet gjelder fra 10. til 20. mai for online-abonnement på et nytt Classic eller Premium, års- eller ukentlig abonnement på Meta-Defense-nettstedet.


For videre

1 KOMMENTAR

SOSIALE NETTVERK

Siste artikler