Den russiske forsvarsindustrien har rekruttert 500 000 ansatte siden starten av konflikten i Ukraina

Den russiske forsvarsindustrien har siden starten av den spesielle militæroperasjonen i Ukraina blitt en av Kremls strategiske utfordringer, for å overvinne Kievs motstand, og for å overstyre bistanden og utstyret gitt av Ukrainas vestlige allierte.

Faktisk, hvis de russiske hærene ikke strålte spesielt i de første månedene av offensiven, har de siden vist betydelig kapasitet til å absorbere tap, hos menn, men spesielt i utstyr, takket være økningen i rask og betydelig makt, av en raskt voksende Russisk industri, støttet av et land i en krigsøkonomi.

En halv million flere ansatte i russisk forsvarsindustri

Selv om nivået på russisk produksjon av forsvarsutstyr fortsatt er vanskelig å fastslå med sikkerhet, har indikasjonene gitt av russiske myndigheter, med forbehold som bør tas i tankene om dette emnet, men også de uavhengige observasjonene gjort under kamp en tendens til å gå inn. samme retning.

Så hvis man kunne tvile på kunngjøringen fra den russiske forsvarsministeren, Sergei Shoigu, da han erklærte at 1 stridsvogner hadde blitt levert til de russiske hærene i 500, mer enn de tapte i samme periode, er det klart at til tross for dokumenterte tap, ser det ikke ut til at de russiske styrkene som er engasjert i Ukraina mangler pansrede kjøretøy.

russisk forsvarsindustri uralvagonzavod
Britisk etterretning anslår at den månedlige produksjonen av stridsvogner av russisk industri faktisk vil være 100 eksempler.

Det er 75 % av denne artikkelen igjen å lese. Abonner for å få tilgang til den!

Metadefense Logo 93x93 2 Defense industristoff BITD | Militære allianser | Forsvarsanalyse

den Klassiske abonnementer gi tilgang til
artikler i sin fulle versjonog uten reklame,
fra 1,99 €.


For videre

SOSIALE NETTVERK

Siste artikler