Tilstedeværelsen av franske soldater i Ukraina avslørt av Olaf Scholz, den tyske kansleren

Med slike allierte, hvem trenger fiender? Dette skal trolig franskmenn og briter ha sagt til hverandre, etter den siste utspillet til den tyske kansleren, Olaf Scholz. For å rettferdiggjøre sin beslutning om ikke å levere Taurus-missiler til Ukraina, hevdet sistnevnte at Tyskland ikke kunne sende soldater til en konfliktsone, slik tilfellet er med Storbritannia, og fra Frankrike ...

Tilstedeværelsen av franske soldater i Ukraina, som britene, ville være nødvendig for implementeringen av kryssermissilene Scalp-EG og Storm Shadow

Ifølge den tyske kansleren ville det faktisk være essensielt at tyske soldater ble utplassert på stedet, for å kunne programmere målene og banene til Taurus-missilene.

Åpenbart er hypotesen om å utplassere tyske soldater i Ukraina, selv for diskrete støtteoppdrag, uakseptabel for Olaf Scholz, som mer enn noe ser ut til å frykte at Berlin blir involvert i denne konflikten.

Olaf Schoz
Den tyske kansleren, Olaf Scholz, begikk en merkelig benådning, for å rense seg for avslaget på å levere Taurus-missiler til Ukraina, ved å avsløre tilstedeværelsen av franske og britiske soldater i Ukraina.

«Tyske soldater kan ikke når som helst og på noe sted knyttes til målene som (Taurus)-systemet treffer. Ikke engang i Tyskland » han erklærte å klargjøre sine bemerkninger og sine standpunkter.

Stilt overfor økende press fra tyske parlamentarikere, spesielt de som tilhører den høyreorienterte opposisjonen, illustrerte sistnevnte poenget sitt ved å hevde at Frankrike og Storbritannia hadde utplassert soldater for å utføre dette oppdraget sammen med de ukrainske luftstyrkene.

Et «åpenbart misbruk av etterretning» ifølge London, som slår ut mot Tysklands kansler Olaf Scholz

Hvis, for øyeblikket, i alle fall Paris forblir diskret om tabben gjort av Olaf Scholz, er ikke dette tilfellet for London, som ryker. " Dette er et åpenbart misbruk av etterretning med overlegg utformet for å distrahere fra Tysklands motvilje mot å bevæpne Ukraina med sitt eget langtrekkende missilsystem"sa Tobias Ellwood, den tidligere lederen av Underhusets forsvarskomité. Og for å legge til " Dette vil uten tvil bli brukt av Russland".

Taurus kryssermissil
I nærheten av SCALP-EG/Storm Shadow har Tyren blitt forespurt i mange måneder av ukrainske myndigheter, som systematisk mottar et fast avslag fra Berlin.

Det er 75 % av denne artikkelen igjen å lese. Abonner for å få tilgang til den!

Metadefense Logo 93x93 2 Cruisemissiler | Forsvarsnyheter | Tyskland

den Klassiske abonnementer gi tilgang til
artikler i sin fulle versjonog uten reklame,
fra 1,99 €.


For videre

6 Kommentarer

  1. Jeg er i tvil om begrunnelsen for denne erklæringen fordi E. Macron vet godt at USA og FRG er motstandere av enhver utplassering, den ene av politiske grunner (valg), den andre historiske og tekniske (uerfarne Bundeswehr) og han forsto, jeg Tenk og håper at den franske hæren som er i dvale ikke er i stand til å ta på seg en operasjon av denne art alene.
    På den annen side skaper han med sin tale et emne for politisk uenighet som vil tillate ham å takle sitt privilegerte mål, RN, som direkte truer renessansen i det europeiske valget: dermed vil det bli presentert som partiet til fienden som nekter å støtte Ukraina – et tema som Macron anser som splittende i det franske samfunnet, som etter min mening ikke lenger er tilfelle – og derfor ikke tilhører den «republikanske buen», pro-russisk og antieuropeisk, til slutt hele utvalget av komedieforræderen! Denne operasjonen har allerede startet i nasjonalforsamlingen, og sparer LFI som er like imot enhver intervensjon som RN.
    Når det gjelder "operatørene" på bakken, har det alltid vært noen, og presidenten kunne ha spart seg for en slik erklæring for å øke volumet, spesielt siden deres tilstedeværelse aldri har vært gjenstand for noen publisitet.

  2. Den samme tyske kansleren, som etter å ha gitt et våpen til Vladimir Putin mot sine britiske og franske allierte, på grunn av lav innenrikspolitikk, klager over en lekkasje ved videokonferanse fra luftvåpenet hans. Når det dårlige eksemplet kommer fra de høyeste, ville vi le av det hvis det ikke var bedre å gråte over det. Vår nabo er alt annet enn en pålitelig alliert.

SOSIALE NETTVERK

Siste artikler