Den kinesiske marinen trener sine egne amerikanske marineoffiserer for realistiske krigsspill

Siden tidlig på 70-tallet har Nanjing Naval Academy, som trener offiserer og senioroffiserer fra marinestyrkene til People's Liberation Army, aktivt praktisert krigsspill for å trene sine traineer.

De siste årene har imidlertid en ny kategori trenere deltatt på disse treningsøktene. Spesielt trent til å reprodusere doktrinene og oppførselen til offiserer i den amerikanske marinen, spiller de systematisk «blå» styrker, det vil si amerikanske, for å gi simuleringene økt realisme.

Grensene for krigsspill berørt av marinestyrkene til People's Liberation Army

Nanjing Naval Academy, i Jiangsu, er en av de to ekvivalentene til French Naval School, som også har en høyere læreplan, lik krigsskolen. Den trener offiserer fra Military Navy of People's Liberation Army i gjennomføringen av marineoperasjoner, så vel som i kampteknikker.

Den har brukt wargame-verktøyet i flere tiår som en del av opplæringen, enten det er for traineer i grunnopplæring, eller som en del av opplæringen av senioroffiserer. Hvert år arrangerer den derfor en øvelse som varer rundt ti dager, kalt "Sea Plan" (筹海), for å gi sine traineer erfaring med å utføre store marineoperasjoner.

Den kinesiske marineadmiralen Shen Jinlong
Admiral Shen fungerte som utnevnt til sjef for sjøstab fra 2017 til 2021

Kinesiske trenere er imidlertid fullstendig klar over grensene for krigsspilløvelsen, spesielt når de simuleres mellom traineer fra samme trening. Faktisk har begge leirene, inkludert de som spiller de motsatte kreftene, eller OpFor, en tendens til å anvende de underviste doktrinene, derfor de kinesiske doktrinene, og effektivt redusere effektiviteten til simuleringen.

Det var for å møte dette behovet kontreadmiral Shen Jinlong, som senere skulle bli stabssjef for den kinesiske marinen fra 2017 til 2021, mens han ledet dette akademiet fra 2011 til 2015. et spesialisert team av trenere for å spille de berømte Forces Bleues.

Kinesiske marineoffiserer i amerikanske marineuniformer

Admiral Shen gikk for å rekruttere blant kinesiske marineoffiserer med den beste internasjonale erfaringen, samtidig som han hadde et skarpt taktisk sinn. Dette teamet, som presset realismen til det punktet å bære uniformen til den amerikanske marinen, gjorde det mulig å forbedre den opplevde effektiviteten til krigsspilløktene betydelig, spesielt for denne marinen som mangler kamperfaring, for å støtte treningen.

Den første erfaringen vakte raskt oppmerksomheten til den kinesiske generalstaben, spesielt siden den hadde gjort simulering til en av pilarene i den operative forberedelsen siden 2014. Dette er hvordan det lille teamet med spesialiserte trenere, bygget rundt Admiral Sheng, raskt ble Center of Blue Teams.

Nanjing Blue Forces Center
Trenerne ved Nanjing Blue Forces Center har bare ett oppdrag, å gjengi så trofast som mulig oppførselen til de motstridende marinestyrkene.

Det er 75 % av denne artikkelen igjen å lese. Abonner for å få tilgang til den!

Metadefense Logo 93x93 2 simulering | Forsvarsnyheter | Sjøstyrker

den Klassiske abonnementer gi tilgang til
artikler i sin fulle versjonog uten reklame,
fra 1,99 €.


For videre

SOSIALE NETTVERK

Siste artikler