CERBAIR avduker sitt nye anti-drone kampsystem på Eurosatory

CERBAIR, den franske referansen i kampen mot droner for deteksjon, karakterisering og nøytralisering av uautoriserte droner, er stolte av å kunngjøre lanseringen av sin siste innovasjon: CHIMERA 200, som vil omstokke kortene i kampen mot droner under denne 2024-utgaven av Eurosatory! 

Denne artikkelen er brakt til deg av CERBAIR, den europeiske spesialisten på antidroneløsninger

Siden opprettelsen i 2015 har CERBAIR etablert seg som en nøkkelspiller i utviklingen av banebrytende radiofrekvensteknologier for å sikre luftrommet mot trusselen fra droner. 

Oppdag Cerbairs CHIMERA 200, den ultimate antidroneløsningen

Vårt nye CHIMERA 200-system representerer ekspertisen vår når det gjelder å bekjempe dronetrusselen. Denne skalerbare løsningen er et resultat av kombinasjonen av vår deteksjons- og radiofrekvensjamming-teknologier. 

Cerbairt Chimera 2000

Utviklingen stammer fra en enkel observasjon: i dag, for hvert operasjonsbehov, har vi et spesifikt tilpasset antidronesystem. Men når disse behovene overlapper hverandre, kreves det flere forskjellige systemer, noe som legger en ekstra belastning på brukerne når det gjelder maskinvare, opplæring, implementering osv.

Vi har derfor laget et enkelt system som er i stand til å utføre alle oppdrag, enten det er sikring av faste plasser, konvoier og kjøretøy, eller å sikre beskyttelse av utplassert personell.

Den er designet for selvbeskyttelse av mobile enheter, kjøretøy og konvoier, og tilbyr kontinuitet mellom operasjoner om bord og demonterte operasjoner, den har bred spektral dekning som spenner fra 400 MHz til 6 GHz i retningsbestemt eller omnidireksjonell måte. Dette kompakte, bærbare og autonome systemet kan integreres i alle typer kjøretøy og tillater også bruk utenfor bord. 

Dronedeteksjon og jamming i én bærbar enhet

Den banebrytende teknologien den bærer gir presis og pålitelig dronedeteksjon. Dette tilbyr intelligente jamming-funksjoner, et bredt spekter av deteksjon og jamming samt dynamisk genererte digitale bølgeformer som lar dette nye produktet effektivt nøytralisere dronetrusselen og dermed beskytte vektorer og bakketropper.

Chimera 2000 Cerbair
CERBAIR avduker sitt nye anti-drone-responssystem på Eurosatory 3

« CERBAIR er stolte av å presentere denne innovasjonen som naturlig vil bli avgjørende for generalisert elektronisk krigføring. Utover behandlingen av droner og svermer av droner, vil den kunne oppdage og blokkere et bredt spekter av radiofrekvensemisjoner, men også forestille seg nye bruksmåter som å lokke fiendens sensorer og metning av C2-kjeden.» erklærte Lucas le Bell, president i selskapet.

« Denne lanseringen viser vår fortsatte forpliktelse til å tilby banebrytende løsninger for å motvirke nye trusler i droneområdet, og gi våre kunder bransjeledende luftfartssikkerhet. Han la til. 

Besøk vår stand D57 ligger på GICAT medlemslandsby, i Hall 5A, under fra Eurosatory å oppdage dette nye systemet eksklusivt og møte ekspertene våre for å diskutere våre antidroneløsninger. 

Om CERBAIR

CERBAIR ble opprettet i 2015 og er den franske referansen i kampen mot droner for deteksjon, karakterisering og nøytralisering av uautoriserte droner. Ved å trekke på sin ekspertise innen radiofrekvenssignalbehandling, sikrer CERBAIR design, utplassering og vedlikehold av systemer som tilbyr luftromsbeskyttelse for kritisk infrastruktur, militærbaser, krigsskip og nasjonale hendelser, mot utviklingen av dronetrusselen. CERBAIR spesialiserer seg på radiofrekvensteknologi brukt til anti-drone-krigføring, og har raskt blitt standarden innen protokollgjenkjenning assosiert med en rekke passive deteksjonssystemer og intelligente jamming-systemer.

CERBAIR har etablert seg som en referanse innen komplette luftvernsystemer ved å få tillit fra institusjonelle aktører i Frankrike og i utlandet. MBDA, europeisk leder innen missildesign, er spesielt en historisk aksjonær i 

Merk: Demonstrasjoner og presentasjonsøkter er tilgjengelig på forespørsel etter Eurosatory. Kontakt oss for å avtale et møte.

For mer informasjon

Alexandre GAY – Markedsdirektør 
e-post: alexandre.gay@cerbair.com 
Telefon: +33 (0)6 47 50 36 73 
For å finne ut mer, besøk vår hjemmeside: www.cerbair.com

For videre

Alle

SOSIALE NETTVERK

Siste artikler

Meta-Defense

GRATIS
UTSIKT