Estland, första EU-stat för att stärka franska styrkorna Barkhane

Det finns symboler som betyder något, och detta är en av dem. Estland har beslutat att skicka en kontingent på 50 man för att stödja franska styrkor i operation Barkhane. Det är den första staten i Europeiska unionen som sätter in operativa trupper för att stödja den franska ansträngningen, och det är paradoxalt att notera att detta är ett av de länder som är mest utsatt för rysspress. Med britterna som kommer att avundas de tre nästa tunga CH-3 Chinook-helikoptrarna, blir det därför tre europeiska länder som kommer att ingripa på ett operativt sätt i Operation Barkhane.

Nyhetsartiklar som publiceras efter 24 månader faller inom kategorin "Arkiv" och är endast tillgängliga för professionella abonnenter.
För mer information om detta erbjudande, klicka här

- Annons -

För vidare

SOCIALA NÄTVERK

Senaste artiklarna