Ryska styrkor kommer att ta emot 450 pansarfordon under 2019

- Annons -

Det ryska försvarsdepartementet meddelade att man planerar att ta emot 450 pansarfordon under 2019, i ett försök att uppnå en modern utrustningsgrad på 70 % 2020.

Rent konkret kommer ryska enheter att fortsätta att ta emot tunga stridsvagnar av typen T73B3M, T80BVM och T90M under året, var och en är en till stor del förbättrad och moderniserad version av pansar designad av sovjetiska ingenjörer. Under 2018 tog ryska styrkor emot 150 moderniserade stridsvagnar, som främst anslöt sig till de enheter som utplacerades längs landets västra gräns. Förbanden kommer även att ta emot infanteristridsfordon, trupptransportfordon, artillerifordon, ingenjörsfordon m.m.

Vi noterar dock i denna lista frånvaron av ny generation pansarfordon, såsom T15/T15 Armata, Kurganet-25 eller Boomerang, dessa pansarfordon övervägs fortfarande i testfasen.

- Annons -

För vidare

SOCIALA NÄTVERK

Senaste artiklarna