Ryska Ratnik 3 tar form

Det framtida Ratnik3-systemet, den ryska motsvarigheten till franska FELIN, kommer att integrera ett exoskelett, såväl som robot- och drönarkontrollsystem, enligt armyrecognition-webbplatsen. Målet kommer att vara att förse utrustade enheter (så att inte alla enheter kommer att vara utrustade...) med utökat engagemang, kommunikation och uthållighetskapacitet.

Idag är 80.000 10 män från de ryska styrkorna (dvs. 2 % av arméns personal) effektivt utrustade med Ratnik200.000-enheten, som integrerar ett taktilt kommunikationssystem, ett GLONASS-navigationssystem och skottsäker väst och olika antiballistiska skydd och lastfördelning . 2018 XNUMX Ratniks levererades till ryska styrkor i slutet av XNUMX.

Läs artikeln på engelska (2 min)

https://www.armyrecognition.com/january_2019_global_defense_security_army_news_industry/russian_ratnik_3rd_generation_to_be_integrated_with_robotic_systems_and_uavs.html

- Annons -

För vidare

SOCIALA NÄTVERK

Senaste artiklarna