Fransk försvarsexport blandad 2018

I en artikel publicerad av Tribune gör Michel Cabirol en inventering av den franska försvarsexporten under 2018. Även om det har förekommit många kontraktsmeddelanden, räknas vissa av dessa kontrakt inte under 2018 eftersom de inte var i kraft under året, genom en deposition betalning till exempel.

Vi noterar det utmärkta resultatet för Airbus Hélicopter, som noterade 1,5 miljarder euro i validerade order, hälften av det franska saldot av nya kontrakt. Utmärkta nyheter för företaget som tills nyligen befann sig i en ogynnsam dynamik. 

Läs artikeln på La Tribune (3 min) 

https://www.latribune.fr/entreprises-finance/industrie/aeronautique-defense/exportations-d-armes-la-france-pourraient-avoir-atteint-la-barre-des-10-milliards-d-euros-en-2018-804614.html

För vidare

SOCIALA NÄTVERK

Senaste artiklarna