5 huvudutrustning som kommer att sakna de franska arméerna i 2025-2030

Under åren har den information som överförts eller filtrerats om förstärkningen av de stora militärmakternas styrkor och den nya utrustning som de kommer att ta i bruk under de kommande åren blivit mer och mer exakt och mer och mer oroande. Denna oro förvandlas till oro när den här nya utrustningen kan störa balansen mellan globala krafter i världen eller i stor skala av stora teatrar för operationer, såsom Europa eller Indo-Stillahavsteatern.

I Frankrike går rekapitaliseringen av de väpnade styrkorna bara tillbaka i två år, inramad av den nya militära programmeringslagen 2--2019, som presenterades för ett år sedan som svaret på de väpnade styrkornas förväntningar, för att möta de tekniska och säkerhetsmässiga utmaningarna år framöver. Tyvärr utformades den senare på grundval av en läsning som skulle kunna kvalificeras som optimistisk för utvecklingen av geopolitiska maktförhållanden i världen, skjuta upp eller ignorera stora tekniska utvecklingar som snabbt kommer att göra fel på de franska styrkorna, om de skulle vara inblandade i en konflikt mot en stor motståndare.

Denna artikel fastställer en lista över 5 av dessa stora utrustningsdelar som de franska arméerna inte kommer att ha 2025, eller till och med 2030, även om de är väsentliga för styrkornas effektivitet i en modern stridsmiljö.

1- Den Hypersonic missilen


Det finns 75 % av denna artikel kvar att läsa, prenumerera för att få tillgång till den!

den Klassiska abonnemang ge tillgång till
artiklar i sin fullständiga versionoch utan reklam.

Meta-Defense firar 5-årsjubileum!

LOGO meta försvar 114 Analyserar försvar | Hypersoniska vapen och missiler | Stridsdrönare

- 20% på ditt Classic- eller Premium-abonnemang, med koden Metanniv24

Erbjudandet gäller från 10 till 20 maj för onlineprenumeration av en ny Classic eller Premium, års- eller veckoprenumeration på Meta-Defense webbplats.


För vidare

SOCIALA NÄTVERK

Senaste artiklarna