Air School erbjuder ett Meta-Defense-abonnemang till sina elever

L 'School of Air and Space, beläget i Salon de Provence på BA 701 och som utbildar officerare iFlygvapen, prenumererade på ett prenumeration Utbildning med Meta-Defense för att ge var och en av sina studenter ett individuellt konto för att få tillgång till alla artiklar och analyser av tjänsten, på webben eller i mobilapplikationen. Målet är att förbättra och utöka informationen och därmed utbildningen av morgondagens studenter och officerare om internationella försvarsfrågor samt att ge dem en bättre kunskap om de olika väpnade styrkorna och försvarsutrustningen vid utöver de som är anställda avArmée de l'Air.

Meta-Defense är en informations- och analystjänst för frågor kring försvarsnyheter, internationella relationer, väpnade styrkor och försvarsutrustning runt om i världen. Tjänsten är tillgänglig via prenumeration via internet och mobilapplikation på Android- och IOS-system.

Erbjudandet " Utbildning »Erbjuder batchabonnemang (från 100 konton) till specialpriser från 6 € per år per abonnent och en förenklad prenumerationsprocedur. Det riktar sig till skolor, universitet, utbildningscentra och statliga offentliga tjänster och kan implementeras på mindre än 24 timmar. Utöver distribuerad åtkomst erbjuder den möjligheten att publicera artiklar enbart avsedda för prenumeranter på skolan eller tjänsten, samt en anonymiserad statistisk rapport om användningen av tjänsten. För mer information : metadefense.fr@gmail.com

För vidare

SOCIALA NÄTVERK

Senaste artiklarna