Kina arbetar med en stealth drone som transporterar 22 ton

En modell som presenteras på en mässa är inte ett program. Men i Kina är det ofta så här program visas som senare blir verklighet. I samband med Xi'an Civil and Military Equipment Technology Exhibition presenterade Zhong Tian Guide Control Technology Co Ltd modellen för FL2-drönaren, en anordning som ser ut som en flygande vinge utrustad med sneda stabilisatorer, presenterad som en smygtransportdron. Enligt den information som presenteras kommer FL-2, som för närvarande endast befinner sig i en designfas, att utformas med en startvikt på 22 ton, ett driftområde på 7000 km, ett tak på 15.000 2 m och en hög subsonisk hastighet, drivs av XNUMX turbojets.


Det finns 75 % av denna artikel kvar att läsa, prenumerera för att få tillgång till den!

Metadefense Logo 93x93 2 Försvarsnyheter | Stridsdrönare | Militära drönare och robotik

den Klassiska abonnemang ge tillgång till
artiklar i sin fullständiga versionoch utan reklam,
från 1,99 €.


För vidare

1 KOMMENTAR

Kommentarer är stängda.

SOCIALA NÄTVERK

Senaste artiklarna