Julen kommer på Meta-Defense

- Annons -

Julen närmar sig, om gatubelysningen och leksakerna dyker upp i stormarknaderna kommer du att ha rymt. Och för Meta-Defense blir detta vår första jul! Det är därför vi har sammanställt 2 exklusiva speciella julerbjudanden:

  • 18 månader för priset på 12
    Mellan 16 november och 6 januari 2016 erbjuder alla prenumerationer för 1 år, professionella, personliga och studenter, inte 12 men 18 månaders prenumeration till tjänsten!
  • 1-abonnemang prenumererar -> 1-abonnemang erbjuds i post gåva (från december 1er)
    fram till 31 december kan du, för alla personliga eller professionella prenumerationer som tas ut, erbjuda en prenumeration av motsvarande varaktighet och art till den person du väljer, i form av ett presentprenumeration. Ett e-postmeddelande skickas till den personen du väljer med ett personligt meddelande för att aktivera deras konto den 25 december (prenumerationer från 16/11 till 24/12) eller 31 december (resten av perioden).

För att prenumerera på dessa två erbjudanden, gå till Registreringssida för metaförsvar. För dina frågor om erbjudandena, kontakta kundtjänst på Metadefense.fr@gmail.com

Njut av dessa årsfirande och årtionde))

- Annons -

Metaförsvarsteamet

- Annons -

För vidare

SOCIALA NÄTVERK

Senaste artiklarna