De 10 mest lästa artiklarna om Meta-defense 2019

För att börja med rätt år och i väntan på att publikationer ska återupptas den 6 januari, är inget som en liten återblick över de viktigaste händelserna under 2019, genom rankningen av årets 10 mest visade artiklar på Metaförsvar. Alla dessa artiklar kommer att finnas tillgängliga för gratis konsultation till och med den 31 januari 2019

Vostok 2018 Kina Rysslands försvarsanalys | Europa

10ème : Sino-ryska par att segra över västerländska styrkor enligt Pentagon simuleringar

Artikel 5 augusti 2019

Straffet är slutgiltigt: Pentagon-simuleringar i början av 2019, baserat på en stor konflikt mellan väst och de kinesiska och ryska koalitionsstyrkorna, skulle de västerländska styrkorna systematiskt svepas bort och endast användningen av strategisk eld skulle kunna undvika debatten; som vi vet är långt ifrån en acceptabel lösning ...

Un Rafale F3 av luftkomponenten i det franska avskräckningsmedlet utrustad med en ASMPA-missil Försvarsanalyser | Europa

9ème : Flygvapnet saknar 110 stridsflygplan idag

Artikel 1 augusti 2019

Luftvapenets aktivitetsrapport 2018 berättar för oss att flygvapnets stridsflygplan 2018 flög mer än 10.000 20 flygtimmar i externa operationer (upp 2017% jämfört med jämfört med 2800), under nästan XNUMX stridsuppdrag. Dessa värden enbart och förklarar till stor del spänningarna som påverkar tillgängligheten av enheter ...

Arquus TDAY Dynamic Workshop 24052019 009 Försvarsanalys | Europa

8ème : Scarabée, ett koncentrat av innovationer i en fransk lätt pansarfordon

Artikel av 29 november 2019

Trots misslyckandet i dess Armored Buggy, eller CRAB, som presenterades vid Eurosatory 2012 som en potentiell ersättning för LAV, förmodligen för långt före de väpnade styrkornas behov, Arquus, som tog över varumärket Panhard 2012, fortsatte att arbeta med sitt koncept om ett högpresterande lätt pansarfordon ...

Musko basbunker försvarsanalys | Europa

7ème : Sverige återaktiverar marinbunkrar mot ryska hot

Artikel 8 oktober 2019

Förstärkningen av den ryska militära kapaciteten tas mycket allvarligt av de svenska myndigheterna, vilket också är fallet för majoriteten av de skandinaviska länderna eller gränsar till Östersjön. Även om en medlem av Europeiska unionen är Sverige, liksom Finland, ett land som definierar sig själv som neutralt och som faktiskt inte tillhör Nato.

DA00023561 Om försvaret analyserar | Europa

6ème : 5 huvudutrustning som kommer att sakna de franska arméerna i 2025-2030

Artikel 3 augusti 2019

Under åren har den information som överförts eller filtrerats om förstärkningen av de stora militärmakterna och den nya utrustningen som de kommer att ta i bruk under de kommande åren bli mer och mer exakt och mer och mer oroande. Denna oro förvandlas till oro när ...

köper 36 rafale av Indien 2016 hade förvandlats till en politisk skandal motståndare till president Narendra Modi fördömde redan rollen som en nära vän till den indiske premiärministern spelade. Europa

5ème : Rafale i Indien: Motsägelsefulla uttalanden är vettiga!

Artikel 7 oktober 2019

Vi kan säga, under de senaste veckorna, deklarationerna om möjligheten till en ny ordning av Rafale för det indiska flygvapnet var minst sagt motsägelsefulla. Ja, mellan de indiska indiskretionerna som talade om'' en "överhängande" order för 200 enheter, de från Frankrike som meddelade betydande framsteg

De första Su57:orna kommer att träda i tjänst 2020 i det ryska flygvapnets Defense Analysis | Europa

4ème : De 10 poäng som gör det möjligt för Ryssland att överträffa Europa i försvar

Artikel 1 juni 2019

Med en försvarsbudget på bara 50 miljarder dollar ligger Ryssland idag på sjunde plats i världsförsvarsutgifterna, bakom bland annat Storbritannien, Frankrike och Saudiarabien. Emellertid är rysk militärmakt 7 på en sådan nivå att den utgör ett stort hot mot Nato ...

Mirage2000 5 från Hellenic Air Force Defense Analysis | Europa

3ème : Muskulär konfrontation mellan de grekiska och turkiska flygstyrkorna

Artikel den 11 december 2019

Uppenbarligen underskattade Turkiet grekernas stridsanda. Grekiska flygstyrkor svarade igår (10 december) på 3 massiva intrång av turkiska flygplan i Atenas flygkontrollzon och skickade ett stort antal helleniska flygvapen för att avlyssna dem. Enligt den grekiska försvarsministeren, N. Panagiotopoulos, de grekiska Mirages "föll" på turkiska flygplan och gav dem en "flyglektion"

TwInvis försvarsanalyser | Europa

2 : Tyska Hensoldt har visat att F35 kan detekteras med passiv radar

Artikel 30 september 2019

Den amerikanska webbplatsen C4ISRnet.com, en del av defensenews.com-sfären, publicerade berättelsen som fick Lockheed att hålla sina F35As skickade till Berlin Air Show 2018, på flygfältet, på marken. Schönefeld nära Berlin, medan Nato och Förenta staterna gjorde allt som står i deras makt för att få Tyskland att välja stealth-maskinen för att ersätta dess Tornado.

Izdeliye 30 Su 57 NPO-försvarsanalyser | Europa

1er : Ny Su-57-motor ännu inte tillgänglig

Artikel den 9 december 2019

Bland de många innovationer som programmet ny generation ryska fighter Su-57, den nya turbojetmotorn som tillfälligt utsetts med Izdeliye-kod 30 (objekt 30), var förmodligen den mest komplexa. Det måste sägas att ambitionerna inom detta program är i skala med Su-57 själv

Du har till och med den 6 januari att dra nytta av "jul" -kampanjen, med ett 18-månaders abonnemang för priset på 10 månader bara!

För vidare

SOCIALA NÄTVERK

Senaste artiklarna