Den kinesiska tillverkaren Chengdu testar den nya tre-motorns MALE-drönare

Vad har vi inte hört talas om tvåmotorskonfigurationen för Euromale drone? Enligt många granskare hade denna konfiguration inga fördelar och många nackdelar, först och främst ökningen av enhetens pris. Under de senaste månaderna har dock flera tvillingmotorer, manliga drönare, dykt upp runt om i världen, såsom ryska Altair, kinesiska TB001 eller turkiska Aksungur. För var och en av dessa enheter valde deras designers denna konfiguration för att förbättra prestandan, och särskilt den bärbara nyttolasten, samt enhetens säkerhet.

altair drone russia 1 Defense News | Stridsdrönare | MANLIGA drönare
Den ryska Altair MALE-drönaren är baserad på en tvåmotorkonfiguration

Den kinesiska tillverkaren Chengdu, som särskilt designade J10-lättstridsflygplanet och J20 stealth fighter, har precis börjat testa en ny tung drönare, presenterad för logistikändamål, och den här gången utrustad med 3 termiska motorer. , en under var och en av jibkranarna i dragläge och en i det bakre läget i framdrivningsläge. Denna konfiguration av motorer betecknas med termen "Push-Pull" i flygteknik.

[Armelse]

Det finns 75 % av denna artikel kvar att läsa, prenumerera för att få tillgång till den!

Metadefense Logo 93x93 2 Försvarsnyheter | Stridsdrönare | MANLIGA Drönare

den Klassiska abonnemang ge tillgång till
artiklar i sin fullständiga versionoch utan reklam,
från 1,99 €.


[/ Arm_restrict_content]

För vidare

SOCIALA NÄTVERK

Senaste artiklarna