Konstnärens åsikter om US Air Force's B-21 Raider säger mycket

- Annons -

Den 31 januari avslöjade USAF och Northrop Grumman tre nya arters syn på den framtida tunga bombplanen B-21 Raider, den första sedan 2016. I verkligheten är det samma 3D-rendering som är inbäddad i tre olika miljöer. En ganska sober presentation, som dock säger mer än man skulle tro på den nya enheten.

Nya detaljer och bekräftelser på B-21 Raider

Den föreslagna synvinkeln avslöjar fortfarande ingenting om flygplanets munstycken, men bekräftar ändå närvaron av luftinlopp integrerade i flygkroppen. Särskilt enkla i sin design, eftersom de inte presenterar något gränsskikt eller ISD-fälla, de är faktiskt särskilt komplicerade att utveckla, eftersom de generellt orsakar luftflödesproblem och därför reaktorprestanda. De möjliggör emellertid bättre integrering av motorerna (på förhand två derivat utan efterförbränning av P&W F135 som utrustar F-35), och framför allt en ökad smyg av flygplanet. Det finns också ett luftintag integrerat i flygkroppen i framtiden bränsle för tankning av amerikanska marinen. I slutändan skulle den centrala flygkroppen, luftintag och vinge bilda en ännu mer homogen helhet än på B-2, vilket gjorde det möjligt att driva drömmen om Jack Northrops flygande vinge till sitt klimaks.

https s3 us west 2.amazonaws.com the drive cms content staging message editor2F1580492397745 whiteman analyserar försvar | Strategiska vapen | Strategiska bombplan
Whiteman AFB välkomnar nu B-2A. Det borde vara en av de första tre baserna i B-21 Raider, som utan tvekan kommer att distribueras regelbundet i Guam eller Diego Garcia.

LOGO meta försvar 70 Analyserar försvar | Strategiska vapen | Strategiska bombplan

Resten av den här artikeln är endast för prenumeranter

- Annons -

den Klassiska abonnemang ge tillgång till
alla artiklar utan reklam, från €1,99.


Nyhetsbrev prenumeration

Registrera dig för Meta-Defense nyhetsbrev att ta emot
senaste modeartiklarna dagligen eller veckovis

- Annons -

För vidare

1 KOMMENTAR

Kommentarer är stängda.

SOCIALA NÄTVERK

Senaste artiklarna