Efter 9 månader av snabb tillväxt lanserar Meta-Défense sitt företagserbjudande

Den 10 februari 2020 passerade Meta-Defense milstolpen i 9 månaders existens, 9 månaders intensiv tillväxt och extrem densitet. I genomsnitt har publiken för tjänsten fördubblats varannan månad sedan den skapades, och vi överstiger nu i genomsnitt 3500 XNUMX unika besökare per dag, inklusive 1500 XNUMX via mobilapplikationen, och 10.000 XNUMX artiklar som visas dagligen. Mobilapplikationen används av mer än 3000 människor i Frankrike, Europa och världen, och mer än 90% av dem ansluter minst två gånger i veckan. När det gäller sociala nätverk har Meta-defence utöver de 30 XNUMX prenumeranterna på LinkedIn-kontot överskridit 10.000 Facebook-följare. På bara nio månader har Meta-Defense positionerat sig som en viktig aktör inom försvarsinformation i Frankrike men också i Europa.

Faktum är att den internationella framgången som observerats under de första månaderna inte kan förnekas, eftersom 35% av användarna ansluter utanför Frankrike, inklusive 15% från Tyskland, Spanien, Italien, Storbritannien och Grekland, 10% av de fransktalande länderna Belgien, Schweiz och Kanadaoch 10% av resten av världen. Antalet abonnenter växer också snabbt, med särskild tillfredsställelse studentabonnemanget som sammanför mer än 25% av abonnenterna direktabonnemang (exklusive affärsabonnemang).

Vi uppmanas ofta från studenter, soldater eller medlemmar i föreningar eller företag i BITD, som vill veta om deras "företag" berättigar till särskilda rabatter. Detta är anledningen till att vi lanserar idag'FÖRETAGSERBJUDANDE.

Konkret tillåter CORPORATE-erbjudandet att ett företag erbjuder sina medlemmar eller anställda speciella och attraktiva prisvillkor för att prenumerera på Meta-Defense. Typ av prenumeration och beloppet för rabatten, som kan överstiga 80%, varierar beroende på företagets art och antalet personer som detta specialabonnemang kommer att erbjudas. Implementeringen är enkelt och snabbt (mindre än 24 timmar), med hjälp av en registreringskod och en särskild registreringssida som det räcker att kommunicera till medlemmar, var och en därefter kan avgöra om han vill teckna abonnemanget eller inte . Företaget kräver inget åtagande om antalet registrerade abonnenter. För de företag som önskar det (och som har medlen och legitimiteten) är det möjligt att upprätta en princip omprenumerationsabonnemang.

Klicka här för att upptäcka CORPORATE-erbjudandet i detalj

För vidare

SOCIALA NÄTVERK

Senaste artiklarna