Tillbaka till grunderna för United States Marine Corps

Det är en liten revolution som brygger på Pentagon. I själva verket har befälhavaren för United States Marine Corps, general David Berger, åtagit sig att djupt modifiera denna amerikanska elitstyrka för att göra det möjligt att möta de utmaningar som kommer att vara 2030 och för att kunna göra det. som i första hand står inför Kina. För att uppnå detta,US Marines Corps kommer att behöva gå tillbaka till grunderna och bli återigen den lätta och mycket mobila amfibiska angreppskraften som det var fram till för tjugo år sedan, då interventioner i Afghanistan och Irak gradvis förvandlade den till en traditionell mekaniserad infanteristyrka.

För att möta de operativa utmaningarna i Stillahavsteatern kommer general David Bergers största oro, inom den tilldelade tiden, att kåren måste genomgå flera reformer och omorganisationer, vilket förmodligen kommer att ge intrycket av att gå igenom en vridare de kommande tio åren. . Således kommer Abrams tunga tankbataljoner att elimineras helt enkelt, medan de 10 mobila artilleribatterierna kommer att se antalet öka till 21, och de amfibiska pansarfordonsföretagen kommer att gå från 5 till endast 6. I Samtidigt kommer antalet att minska med 4 12.000 stridande, och marininfanteribataljonerna kommer att gå från 24 till 21. Luftfarten sparas inte, med 6 helikoptereskadroner borttagna inklusive en skvadron av V22 Osprey, en CH53-skvadron och 2 lätta attackhelikoptereskadroner. Om antalet F35B-skvadroner är F35C förblir oförändrat minskar antalet flygplan per skvadron från 16 till 10, vilket sannolikt kommer att leda till en minskning av volymen på beställda flygplan.

F35B på USS America Defense News | Artilleri | amfibiskt överfall
Till och med den mycket symboliska F35B kan påverkas av den djupa omorganisationen som startades av korps

Det finns 75 % av denna artikel kvar att läsa, prenumerera för att få tillgång till den!

Metadefense Logo 93x93 2 Försvarsnyheter | Artilleri | Amfibiskt överfall

den Klassiska abonnemang ge tillgång till
artiklar i sin fullständiga versionoch utan reklam,
från 1,99 €.


För vidare

SOCIALA NÄTVERK

Senaste artiklarna