Den amerikanska flygbolag USS Theodore Roosevelt anslutit sig i Guam på grund av Covid-19

Ett av de två amerikanska hangarfartyg som finns i Indo-Stillahavsområdet, USS Theodore Roosevelt, har precis anlänt till den amerikanska marinbasen på ön Guam för att docka efter 23 besättningsmedlemmar testade positiva för Covid19 coronavirus. I Guam kommer det 117.000 5000 ton stora lufttrafikföretaget att testa sina 712 besättningsmedlemmar för att om möjligt innehålla epidemin ombord och undvika ett scenario som kan jämföras med Diamond Princess, detta kryssningsfartyg som vid början på den globala epidemin, lever 10 av dess infekterade passagerare och besättning, varav XNUMX förväntas dö av infektionen.

Tisdagen den 24 mars testade 3 seglare ombord positivt för Covid-19 ombord på det amerikanska hangarfartyget, denna siffra steg till 8 nästa dag. US Navy skickade omedelbart ytterligare testpaket ombord, men ökningen av antalet fall som tyder på en snabb spridning av epidemin, skickades skeppet till ön Guam, där alla medlemmar besättningar kan testas och smittade personer sätts i karantän eller behandlas om de utvecklar symtom.

Guams flottbas News Defense | Militära marinkonstruktioner | FÖRENTA STATERNA
Tillsammans med Okinawa är Guam Naval Base en av de viktigaste punkterna för stöd för den amerikanska flottan i västra Stilla havet.

Det finns 75 % av denna artikel kvar att läsa, prenumerera för att få tillgång till den!

Metadefense Logo 93x93 2 Försvarsnyheter | Militär sjöbyggnad | FÖRENTA STATERNA

den Klassiska abonnemang ge tillgång till
artiklar i sin fullständiga versionoch utan reklam,
från 1,99 €.


För vidare

SOCIALA NÄTVERK

Senaste artiklarna