US Navy beställer ytterligare 3 MQ-25 Stingray tankning drönare från Boeing

Dans ett pressmeddelande publicerad torsdag 2 april meddelade Boeing Defense att den amerikanska flottan hade möjlighet att beställa 3 nya ombord MQ-25 Stingray tankning drönare, för ett belopp på $ 84,7 miljoner. Denna order är en del av den planerade utvecklingen av produktionslinjens kapacitet, samt stöd för pågående tester. Under det första kvartalet 2020 slutförde MQ25-programmet 30 timmars flygning i flera höjder och hastigheter, i enlighet med schemat. Flygplanet kommer nu att få påfyllningsmodulen under flygning och testflygningar kan återupptas senare i år. Till skillnad från produktionskedjorna CH47 och V22 verkar produktionen av MQ25 för närvarande inte påverkas av Covid19-coronavirusepidemin.


Det finns 75 % av denna artikel kvar att läsa, prenumerera för att få tillgång till den!

Metadefense Logo 93x93 2 Försvarsnyheter | Försvarskontrakt och anbudsförfaranden | Stridsdrönare

den Klassiska abonnemang ge tillgång till
artiklar i sin fullständiga versionoch utan reklam,
från 1,99 €.


För vidare

1 KOMMENTAR

Kommentarer är stängda.

SOCIALA NÄTVERK

Senaste artiklarna