USA: s försvarsbudget: Senaten försöker rädda vissa militära program

I början av året publicerade Pentagon sin preliminära budget för räkenskapsåret 2021. Som vi redan har haft tillfälle att analysera, erbjuder dessa amerikanska försvarspublikationer en unik titt på kort- och långsiktig planering av de olika väpnade grenarna i USA. Således har Pentagon, som varje år, föreslagit att offra viss befintlig utrustning för att finansiera nya program, i enlighet med den budget som tilldelats den.

Och som varje år kommer medlemmarna av den amerikanska kongressen att ansvara för att ge sin åsikt om de beslut som fattats av försvarsdepartementet, att lägga fram lika mycket operativa aspekter som aspekter av industripolitik och därför, valfrågor. Nyligen var det den amerikanska överhusets, senatens, tur att yttra sig om det militära programmet för år 2021. Och som ofta verkar det som att de amerikanska senatorerna, genom senatens väpnade tjänsteutskott (SASC) , försöker rädda vissa försvarsprogram som Pentagon var redo att stoppa eller drastiskt minska.

1098px B 1B på marken News Defense | Försvarsmaktens budgetar och försvarsinsatser | Militärt flygplanskonstruktion
Medan manliga tankfartyg och drönare verkar vara skyddade av senaten är detta inte fallet med B-1B, som verkligen kan uppleva ett tidigt tillbakadragande av en del av sin flotta.

Det finns 75 % av denna artikel kvar att läsa, prenumerera för att få tillgång till den!

Metadefense Logo 93x93 2 Försvarsnyheter | Försvarsmaktens budgetar och försvarsinsatser | Militärt flygplanskonstruktion

den Klassiska abonnemang ge tillgång till
artiklar i sin fullständiga versionoch utan reklam,
från 1,99 €.


För vidare

SOCIALA NÄTVERK

Senaste artiklarna