I ett spänt internationellt sammanhang säljer Airbus Helicopters fortfarande några helikoptrar i Japan

För Airbus Helicopters verkar de enda goda nyheterna på den internationella marknaden definitivt komma från Japan. Under de senaste månaderna har den civila helikoptermarknaden lidit allvarligt av kollapsen i oljepriset, vilket har lett till ett undertryckande av order från offshoreindustrin, men också av den globala hälsokrisen som saktar ner alla grenar inom flygindustrin. . En extremt allvarlig situation som drev den franska regeringen till nyligen meddelat förskott för cirka tjugo helikoptrar avsedda för flygvapnet, gendarmeriet och den civila säkerheten.

H225 Airbus Japan Coast Guard Defense News | Konstruktion av militärhelikoptrar | Vapenexport
H225 är redan den riktiga tunga helikoptern för den japanska kustbevakningen. De fyra Super Pumas som köpts av den nationella polisen kommer också att användas, bland andra uppdrag, för hjälpoperationer.

Det finns 75 % av denna artikel kvar att läsa, prenumerera för att få tillgång till den!

Logo Metadefense 93x93 2 Actualités Défense | Construction d'Hélicoptères Militaires | Exportations d'armes

den Klassiska abonnemang ge tillgång till
artiklar i sin fullständiga versionoch utan reklam,
från 1,99 €.


För vidare

SOCIALA NÄTVERK

Senaste artiklarna