Med KRAKEN erbjuder Turgis & Gaillard en revolutionerande båt för specialstyrkorna

För fyra dagar sedan anordnades möten för försvarsinnovation i Morbihan under ledning av vice Jean-Michel Jacques, vice ordförande för försvarskommissionen. Möjligheten för Turgis & Gaillard-gruppen att presentera KRAKEN, ett angreppsfartyg för specialstyrkor med ett nytt koncept som kallas ”variabel flytkraft”.

Turgis & Gaillard-gruppen

Turgis & Gaillard-gruppen grundades 2011 och har redan nästan 250 anställda spridda över Frankrike, särskilt i Morbihan via Navale et Industrie Lorientaise-webbplatsen. På bara några år har gruppen kunnat utvecklas inom alla försvarssektorer, vare sig det gäller underhåll i operativt tillstånd, underhåll av industrianläggningar eller leverans av utrustning. Idag är Turgis & Gaillard etablerat i Indien och innoverar också inom den civila industrin, med sina SunWave solfartyg.

SunWave Family AAROK försvarsanalys | Amfibieanfall | Militära marinkonstruktioner
Innovationerna som introducerades på KRAKEN kommer till stor del från FoU som genomförs i SunWave-filialen i Turgis & Gaillard-gruppen. SunWave levererar redan elektro-solfartyg och innoverar enormt inom marin arkitektur.

Det finns 75 % av denna artikel kvar att läsa, prenumerera för att få tillgång till den!

den Klassiska abonnemang ge tillgång till
artiklar i sin fullständiga versionoch utan reklam.

Meta-Defense firar 5-årsjubileum!

LOGO meta försvar 114 Analyserar försvar | Amfibieöverfall | Militär flottkonstruktion

- 20% på ditt Classic- eller Premium-abonnemang, med koden Metanniv24

Erbjudandet gäller från 10 till 20 maj för onlineprenumeration av en ny Classic eller Premium, års- eller veckoprenumeration på Meta-Defense webbplats.


För vidare

SOCIALA NÄTVERK

Senaste artiklarna