Peking hotar USA: s allierade med militära repressalier om konflikten med Kina bryter ut

- Annons -

Tonen fortsätter att stiga i västra Stilla havet, mellan USA och Kina, som båda ökar bravaden och provokationerna, både på havet och i media. Och den kinesiska pressen, oavsett om den är nationell eller internationell, upprepar den mycket, mycket mer än den amerikanska eller västerländska pressen ägnar sig åt den. Stod inför bristen på effektivitet av kinesiska hot gentemot USA, som upprätthåller press i Kinahavet och sätter ut US Navy-fartyg mer och mer regelbundet, vilket gör de kinesiska myndigheterna, Peking ilska beslutade att ändra strategi och hotar nu Washingtons allierade, Canberra i spetsen.

sålunda, en artikel publicerad av statens webbplats globaltimes.cn riktar sig specifikt till Australiens stöd för USA: s regionalpolitik, oavsett om det är stöd för amerikanska styrkor som sätts in i denna teater, liksom det politiska stöd som Canberra visar om heta ämnen, som t.ex. , Hong-Kong eller behandlingen av den uiguriska minoriteten. Artikeln publicerad på engelska fördömer de australiska myndigheternas ståndpunkter och kvalificerar landet som "handleder" i USA, en term som betecknar de feodala herrarnas väpnade styrkor som agerar som legosoldater mot vedergällning.

Avic Y20 och J20 Defense News | Australien | FÖRENTA STATERNA
För tillfället har Peking endast cirka femtio J-20 i tjänst i sina flygvapen, som bara ställer upp lite mer än 700 moderna stridsflygplan, av de 2000 flygplanen i tjänst.

LOGO meta defense 70 Försvarsnyheter | Australien | FÖRENTA STATERNA

Resten av den här artikeln är endast för prenumeranter

- Annons -

den Klassiska abonnemang ge tillgång till
alla artiklar utan reklam, från €1,99.


Nyhetsbrev prenumeration

Registrera dig för Meta-Defense nyhetsbrev att ta emot
senaste modeartiklarna dagligen eller veckovis

- Annons -

För vidare

SOCIALA NÄTVERK

Senaste artiklarna