DARPA testar sin artificiella intelligens på Starcraft-spelet

Dans en tidigare artikel, vi har de doktrinära förändringar som pågår inom Pentagon för att anpassa oss till de utmaningar som de amerikanska väpnade styrkorna ställer till följd av de högintensiva konflikterna som kommer, särskilt mot Ryssland eller Kina. Huvudaxeln som den amerikanska generalstaben har valt är baserad på den stora flexibilitet som integrationen av nya kommunikations- och analyssystem erbjuder, fördelat över hela ”Kill Chain”, som vi här kommer att översätta som ”Chain av åtagande ”. För att utvärdera de möjligheter som denna nya strategi erbjuder och för att förbereda officerare och utrustning för att klara det har DARPA lanserat ett förnuftigt program för artificiell intelligens för att simulera alla de taktiska beslut, även de mest "underhand" som erbjuds. genom den nya doktrinen, men också dess svagheter inför en erfaren motståndare, vana vid att använda okonventionella metoder för att uppnå seger. Varje likhet med en viss fallskärmsbrigad på Krim utan någon särskiljande markering för att frysa det västerländska svaret under den tid som krävs för att säkra alla de strategiska platserna i regionen skulle naturligtvis vara helt tillfällig.

Detta program identifieras med kodenamnet Gamebreaker, syftar till att utforma en anpassningsbar artificiell intelligens som, som krävs i den nya amerikanska doktrinen, kan utnyttja de möjligheter som identifierats av enheterna i åtagandekedjan på alla nivåer och att snabbt och effektivt omorientera den globala insatsen för att optimera dess effektivitet. Efter en test- och inlärningsfas kommer programmet att integreras i den hyperrealistiska simuleringen som utvecklats av Matrix Game " Kommando: Modern operation“, Kan simulera alla åtaganden från det kalla kriget till idag. Det slutgiltiga målet är att integrera denna artificiella intelligens i kedjan av engagemang för att ge enhets- och gruppbefälhavare kvantifierade taktiska alternativ samordnade på teaternivå.

CMANO 2 Releasedatum Nyheter Försvar | Åtaganden för flera domäner | FÖRENTA STATERNA
Command: Modern Operation designades av utvecklarna av Harpuns marinsimuleringsserie, där Tom Clancy var inblandad när han skrev sin roman "Red Storm"

Det finns 75 % av denna artikel kvar att läsa, prenumerera för att få tillgång till den!

Metadefense Logo 93x93 2 Försvarsnyheter | Åtaganden för flera domäner | FÖRENTA STATERNA

den Klassiska abonnemang ge tillgång till
artiklar i sin fullständiga versionoch utan reklam,
från 1,99 €.


För vidare

SOCIALA NÄTVERK

Senaste artiklarna