Inför avsaknaden av en omfattande återhämtningsplan blir brittiska industriister otåliga och uppmanar London att agera

Två månader senare överklagandet av Paul Everitt - chef för ADS-föreningen som företräder den brittiska flyg- och försvarsindustrin - till statliga myndigheter att kräva " brådskande åtgärder »Och liknande de som de franska och tyska regeringarna har tagit mot sina respektive BITD: er är det nu slutet av Confederation of Naval Construction and Engineering Trade Union (CSEU) att höja sin röst inför tystnaden av den brittiska verkställande direktören.

För samman inte mindre än 100.000 13.000 industri- och tillverkningsarbetare inom flyg-, varvs-, försvars- och transportsektorn - varav några arbetar för stora namn i den nationella försvarsindustrin som BAE System, Rolls-Royce eller till och med Babcock - CSEU visar en viss oro över deras framtid inför avsaknaden av en global stödplan för sektorn: 20.000 XNUMX högkvalificerade jobb skulle hotas direkt, själva potentiellt potentiellt leda till att XNUMX XNUMX arbetstillfällen förstörs i deras kölvatten, som spänner över den underliggande industriella strukturen.


Det finns 75 % av denna artikel kvar att läsa, prenumerera för att få tillgång till den!

Metadefense Logo 93x93 2 Försvarsnyheter | Försvarsmaktens budgetar och försvarsinsatser | Underleverantörskedja för försvarsindustri

den Klassiska abonnemang ge tillgång till
artiklar i sin fullständiga versionoch utan reklam,
från 1,99 €.


För vidare

SOCIALA NÄTVERK

Senaste artiklarna